ΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ένα εντυπωσιακό καλοκαιρινό λεύκωμα για την Ελλάδα

Το απίστευτο φωτογραφικό αφιέρωμα για την Ελλάδα από διάσημο Ρώσο φωτογράφο… 

Ο γνωστός Ρώσος φωτογράφος, Daniel Kordan, ταξιδεύει στα πιο γνωστά αλλά και στα πιο απίθανα και δυσπρόσιτα μέρη του πλανήτη και απαθανατίζει μαγευτικά σκηνικά με την βοήθεια του φακού του.

Από την Νοτια Αμερική ως τις πιο δυσπρόσιτες και παγωμένες περιοχές στη Ρωσία και από την Ισλανδία ως την Γροιλανδία, ο Daniel Kordan, γράφει χιλιόμετρα στο ταξιδιωτικό του βιογραφικό προσθέτοντας μαγικές εικόνες στους σκληρούς δίσκους του.

Ενώ από τα ταξίδια του δεν μπορούν να λείπουν και μερικές από τις πιο κοσμοπολίτικες γωνιές του πλανήτη οπως το Παρίσι, η Βενετία, αλλά και μερικές από τις πιο γραφικές και παραδοσιακές όπως η Τοσκάνη και η Προβηγκία.

Όπως και να χει ο διάσημος Ρώσος φωτογράφος, πέρα από τις πολλές διακρίσεις του, έχει ένα μοναδικό χαρακτηριστικό τρόπο να παρουσιάζει τις εικόνες μέσα από τον φακό του…

Και κάπως έτσι δεν θα μπορούσε να μην περνούσε μια βόλτα από την Ελλάδα το φετινό καλοκαιρί. Το αποτέλεσμα της επίσκεψης του αυτής μπορείτε να το δείτε και να το θαυμάσετε στην συνέχεια…

Μπορείτε να δείτε περισσότερα για τη δουλειά του εδώ