ΚΡΗΤΗ

Έρχονται αλλαγές στα δρομολόγια των Μινωικών Γραμμών

Η εταιρεία κατέθεσε αίτηση στο Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών για την ετήσια συντήρηση των πλοίων της – Υπήρξαν καθυστερήσεις τις προηγούμενες ημέρες
Αλλαγή των δρομολογίων των Μινωικών Γραμμών προβλέπεται το επόμενο διάστημα, αφού η εταιρεία κατέθεσε αίτηση στο Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών για την ετήσια συντήρηση των πλοίων της «ΦΑΙΣΤΟΣ ΠΑΛΑΣ» και «ΚΝΩΣΟΣ ΠΑΛΑΣ».

Σύμφωνα μάλιστα με όσα αναφέρει το soudaport.wordpress.com, τα δρομολόγια θα εκτελούνται τριγωνικά, δηλαδή θα υπάρχει αναχώρηση από Πειραιά και το ίδιο πλοίο θα καταπλέει στα Χανιά και το Ηράκλειο, ενώ κάτι ανάλογο θα συμβαίνει στο δρομολόγιο από Ηράκλειο για Πειραιά, όπου θα γίνεται μέσω Χανίων.

Η όλη διαδικασία πιθανών να προκαλέσει καθυστερήσεις στα δρομολόγια, αφού σχεδόν πάντα συμβαίνει σε περιπτώσεις που υπάρχει ενδιάμεσος σταθμός και η αλλαγή αυτή αναμένεται να κρατήσει μέχρι και τις 20/12/2018. Μάλιστα το τελευταίο διάστημα έχουν αναφερθεί παράπονα από επιβάτες για καθυστερήσεις στην αναχώρηση από Χανιά και την άφιξη στην Αθήνα.

Όλα αυτά θα διευκρινιστούν από τις επίσημες ανακοινώσεις της εταιρείας.