ΚΡΗΤΗ

Έτσι εντόπισε η Τροχαία τον οδηγό του μοιραίου Golf – Φοβήθηκε να σταματήσει λόγω της … αναστολής

Μία τεράστια επιτυχία κατέγραψεστο ενεργητικό του το Τμήμα Τροχαίας Ηρακλείου μετά και τον εντοπισμό του οδηγού που με το αυτοκίνητό του παρέσυρε και εγκατέλειψε τον 54χρονο διανομέα το βράδυ της περασμένης Πέμπτης στη Λ. Κνωσσού, στο Ηράκλειο. 

Όλες αυτές τις μέρες οι αστυνομικοί έψαχναν για κάποιο στοιχείο, εκτός από το βίντεο που είχαν στην διάθεσή τους, που θα οδηγούσε στον οδηγό του ασημί Golf. Μέχρι και δημόσια έκκληση χρειάστηκε να κάνει ο Διοικητής της Τροχαίας, Αστυνόμος Β’ Μανώλης Μουρτζάκης.

Και είναι επιτυχία γιατί λίγο – πολύ οι αστυνομικοί έψαχναν ψύλλο στα άχυρα αφού στο Ηράκλειο υπάρχουν 250 ασημί Golf περιόδου 1999 – 2004, όπως αυτό που πρωταγωνίστησε στο τροχαίο με τον 54χρονο.

Αφού τα “ξεσκόνισαν” όλα, είτε με τυχαίους είτε με στοχευμένους ελέυχους, κατάφεραν να εντοπίσουν το μοιραίο αυτοκίνητο σε χωριό έξω  από το Ηράκλειο.
Σύμφωνα με αστυνομική πηγή, ο 39χρονος είχε βάλει το αυτοκίνητο στην αυλή του πατρικού του σπιτιού και είχε φροντίσει να μην είναι ορατό από το δρόμο.

Οι αστυνομικοί που το εντόπισαν, αφού το έλεγξαν, γρήγορα συνειδητοποίησαν ότι πρόκειται για το ασημί αυτοκίνητο που έψαχναν.

Την ώρα της “επίσκεψης” των αστυνομικών στο πατρικό σπίτι, ο 39χρονος απουσίαζε. Αφού τον ενημέρωσαν ότι βρήκαν το αυτοκίνητο και πως η υπόθεση “κλείνει”, ο ίδιος αναγκάστηκε να πάει στο Αστυνομικό Μέγαρο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο συγκεκριμένος οδηγός έχει απασχολήσει ξανά τις Αρχές στο παρελθόν ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι στις αρχές του 2018, φέρεται να χτύπησε με το ίδιο ασημί αυτοκίνητο, ένα άλλο σταθμευμένο όχημα και στη συνέχεια να έγινε “καπνός”. Τότε οι Αρχές τον είχαν βρει αξιοποιώντας υλικό από κάμερες.

ekriti.gr