ΚΡΗΤΗ

Ήρθαν στην Κρήτη από το Ισραήλ για να κάνουν το γάμο των ονείρων τους! | ΒΙΝΤΕΟ

Εκατοντάδες κάθε καλοκαιρινή περίοδο οι γάμοι στην Κρήτη καθώς το νησί αποτελεί έναν ιδανικό προορισμό για κάθε γούστο και προσωπική προτίμηση. Ζευγάρια από κάθε γωνιά του πλανήτη, επιλέγουν να γίνει ο γάμος τους όπως τον έχουν ονειρευτεί και όχι απλά να τελέσουν το θρησκευτικό μυστήριο με τον τρόπο που συνηθίζεται στις χώρες τους.

Ο άψογος καιρός, η υψηλών προδιαγραφών τουριστική υποδομή του νησιού και η φιλοξενία των ντόπιων, είναι στοιχεία που προσελκύουν τόσο κόσμο για αυτές τις μοναδικές στιγμές…

Ωστόσο, κάποιοι γάμοι ξεχωρίζουν τόσο για την πρωτοτυπία τους όσο και για τον ιδιαίτερο χαρακτήρα που έχει η τελετή και το γαμήλιο γλέντι των ευτυχισμένων νεόνυμφων. Ένα τέτοιο παράδειγμα υπέροχου γάμου είναι το μυστήριο και το άκρως παραδοσιακό γλέντι του Φιλ και της Μάτα που έφτασαν στην Κρήτη από το Ισραήλ για να διοργανώσουν έναν γάμο όπως τον είχαν ονειρευτεί σε διακοπές που είχαν κάνει πριν χρόνια ξανά στο νησί.

Το ζευγάρι από Τελ Αβίβ διοργάνωσε μια άψογη ημέρα και κατέγραψε σε ένα σούπερ γαμήλιο βίντεο όλες τις ξεχωριστές στιγμές που θα θυμούνται για χρόνια:

 daynight.gr