ΚΡΗΤΗ

Αγωνία για τον Χρήστο που εξαφανίστηκε στην Κρήτη (βίντεο)

Ο Χρήστος Νερατζούλης 50 χρόνων, μηχανικός ηλεκτρονικών υπολογιστών στο Οχάιο, απελάθηκε άρον – άρον μέσα σε μια νύχτα στην Ελλάδα και άρχισε γι’ αυτόν η αντίστροφη μέτρηση στη ζωή του. Αιτία η καταγγελία της πρώην συντρόφου του για τη μη νόμιμη παραμονή του στη χώρα.

Από την άνετη ζωή στην Αμερική, βρέθηκε να ζει σαν άστεγος στα παγκάκια της Αθήνας και του Πειραιά. Μια γυναίκα από την Κρήτη που τον είδε στο λιμάνι, τον βοήθησε να ταξιδέψει και να αναζητήσει τον αδελφό του στις Κάτω Γούβες Ηρακλείου.

Έμενε σε ένα δωμάτιο που του παραχώρησε και εργαζόταν περιστασιακά για να τα βγάλει πέρα. Το μυαλό του όμως ήταν συνεχώς στον μικρό γιο του που άφησε στην Αμερική και ζούσε με την ελπίδα ότι θα τον συναντήσει.

Στις 4 Μαΐου φόρεσε το καλό του κοστούμι σαν να είχε κάποιο σημαντικό ραντεβού και χωρίς να πει τίποτα σε κανέναν, εξαφανίστηκε.

Οι έρευνες της εκπομπής σε χώρους αστέγων, κοινωνικές υπηρεσίες, δομές φροντίδας και συσσίτια σε Αθήνα και Πειραιά, δεν είχαν αποτέλεσμα.

 

Απελάθηκε, ήρθε στο νησί και χάθηκε…

Ο αδελφός του, Παναγιώτης Νερατζούλης, συγκινημένος μίλησε στην κάμερα του «Τούνελ» για την εξαφάνιση του.

«Τον έχουμε ψάξει παντού. Κάτοικοι της περιοχής μας είπαν πως τον είχαν δει στο χωριό τις δυο πρώτες ημέρες, αλλά μετά τα ίχνη του χάθηκαν…»,  ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τραγική ειρωνεία αποτελούν τα όσα ο Παναγιώτης είχε πει στον αγνοούμενο αδελφό του.

 

«Όταν πηγαίνεις κάπου να μου το λες για να ξέρω που βρίσκεσαι, να μη σε αναζητώ στην εκπομπή της Νικολούλη, να που συνέβη όμως», κατέληξε.

πηγή: anikolouli.gr