ΚΡΗΤΗ

Ακόμη αναζητείται ο οδηγός που τράκαρε κι εγκατέλειψε τον 54χρονο – Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Τέσσερις μέρες μετά και ακόμη αναζητείται ο ασυνείδητος οδηγός του αυτοκινήτου που, ανήμερα των Χριστουγέννων, ενεπλάκη σε τροχαίο με έναν 54χρονο δικυκλιστή και τον εγκατέλειψε στον τόπο του ατυχήματος!

Σε σοβαρή κατάσταση, πολυτραυματίας, νοσηλεύεται ο 54χρονος, ο οποίος μάλιστα υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση στο ΠΑΓΝΗ, από ορθοπεδικούς και αγγειοχειρουργούς, στο αριστερό κάτω άκρο.

Χθες το πρωί, μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζέλειου νοσοκομείου.

Το τροχαίο σημειώθηκε ενώ ο δικυκλιστής επιχειρούσε να κάνει αναστροφή και να περάσει στο αντίστροφο ρεύμα κυκλοφορίας, όταν συγκρούστηκε με διερχόμενο, στο ίδιο ρεύμα κυκλοφορίας, ΙΧ.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου, φοβούμενος πιθανότατα συνέπειες ή ενδεχομένως μην πληρώντας τις προϋποθέσεις για να οδηγεί, εγκατέλειψε το σημείο του ατυχήματος, βυθίζοντας την οικογένεια και τους οικείους του 54χρονου στην αγωνία για την εξέλιξη της υγείας του δικού τους ανθρώπου.

Στη διάθεση των αστυνομικών αρχών υπάρχουν πληροφορίες για ένα ασημί Golf, που εγκατέλειψε το σημείο του ατυχήματος, και διεξάγονται έρευνες για τον εντοπισμό του οδηγού.

Οποιοσδήποτε πολίτης έγινε μάρτυρας του τροχαίου και συγκράτησε στοιχεία του οχήματος, καλείται να ενημερώσει τις αρχές καλώντας στο “100”, χωρίς χρέωση.