ΕΛΛΑΔΑ

Ανήλικοι μετανάστες άδειασαν το σπίτι νεαρής στη Λέσβο

Άρπαξαν τα χρήματα που φύλαγε η 31χρονη, τα κοσμήματά της και διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές που η αξία τους ξεπερνά τα 8.000 ευρώ

Μέσα στα χρονικά όρια του αυτοφώρου εξιχνίασαν οι άντρες της Ασφαλείας Μυτιλήνης την διάρρηξη που είχε γίνει το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στο σπίτι μιας 31χρονης Ελληνίδας στην περιοχή Παναγιούδα της Λέσβου και συνέλαβαν έναν από τους τρεις ανήλικους μετανάστες που την διέπραξαν.

Οι τρεις 17χρονοι αλλοδαποί είχαν παραβιάσει ένα παράθυρο του σπιτιού, από το οποίο είχαν μπει μέσα την ώρα που η ιδιοκτήτρια απουσίαζε. Αφού ερεύνησαν όλα τα δωμάτια, άρπαξαν τα χρήματα που φύλαγε η 31χρονη, τα κοσμήματά της και διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές που η αξία τους ξεπερνά τα 8.000 ευρώ και διέφυγαν χωρίς να τους αντιληφθεί κάποιος.

Όταν ταυτοποιήθηκαν οι νεαροί μετανάστες, συνελήφθη μόνο ο ένας στο κατάλυμα του οποίου βρέθηκε μέρος των κλοπιμαίων και οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Μυτιλήνης, ενώ στην δικογραφία για κλοπή περιλαμβάνονται και οι δυο συνομήλικοί του που δεν εντοπίστηκαν.