ΕΛΛΑΔΑ

Αναβιώνει σήμερα η φρικιαστική υπόθεση τεμαχισμού της μικρής Άννυ

 

Φρικιαστικές μνήμες ξυπνούν, σήμερα στις δικαστικές αίθουσες, από τον Απρίλιο του 2015, τότε που η 4χρονη Άννυ βρήκε φριχτό θάνατο καθώς το κορμάκι της τεμαχίστηκε.

 

Η υπόθεση αναβιώνει σήμερα στο Μικτού Ορκωτού Εφετείου της Αθήνας και σστο εδώλιο θα καθίσουν δύο χρόνια μετά την πρώτη δίκη η οποία είχε αρχίσει τον Σεπτέμβριο του 2016 και ολοκληρώθηκε μετά από έντεκα συνεδριάσεις τον Οκτώβριο του ίδιου έτους, ο πατέρας της μικρής Άννυ, Στάνισλαβ Μπακαρτζίεβ (Σάββας) ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία της και την αποτρόπαια εξαφάνιση του πτώματος της και ο φίλος του, Νασίφ Αχμέντοφ (Νικολάι) ο οποίος βαρύνεται με τα ίδια αδικήματα, δηλαδή της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και της περιύβρισης νεκρού.

Κατηγορούμενη στην υπόθεση είναι και η μητέρα της μικρής, Δημητρίνα Μπορίσοβα η οποία διώκεται για έκθεση ανηλίκου σε βαθμό κακουργήματος. Πρωτόδικα ο πατέρας της Άννυ καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη και ποινή φυλάκισης 3 ετών και 6 μηνών, ο φίλος του,

Νικολάι σε ισόβια κάθειρξη και ποινή φυλάκισης τριών ετών και μητέρα της σε ποινή καθείρξεως έξι ετών, με αναστέλλουσα δύναμη στην έφεση, γεγονός που την οδήγησε εκτός φυλακής μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση στο Εφετείο.

Ένα ακόμα πρόσωπο, φίλος της μητέρας, είχε καταδικαστεί πρωτόδικα σε ποινή φυλάκισης 12 μηνών με αναστολή για το αδίκημα της ψευδορκίας.

Ο 30χρόνος σήμερα Σάββας Μπακαρτζίεβ είχε υποστηρίξει στην απολογία του ότι δεν σκότωσε την κόρη του, τονίζοντας πως βρήκε το παιδί νεκρό δίπλα του στο κρεβάτι και ότι η μικρή πέθανε από παθολογικά αιτία χωρίς να μπορεί να δώσει περισσότερες εξηγήσεις.

Είχε ισχυριστεί, μάλιστα, ότι αγαπούσε και φρόντιζε ο ίδιος τη μικρή. «Δεν έχω σκοτώσει το παιδί μου δεν είχα λόγο να το κάνω» είχε αναφέρει χωρίς ωστόσο να αρνηθεί ότι τεμάχισε το άψυχο κορμί της.

Από την άλλη, σύμδωνα και με το newsit, ο Νικολάι ο οποίος αρχικά κατέθεσε ως μάρτυρας στην υπόθεση, υποστηρίζοντας ότι ο πατέρας της μικρής του εκμυστηρεύτηκε τι είχε συμβεί και εν συνέχεια μετατράπηκε σε κατηγορούμενο, αρνείται κάθε σχέση με τις κατηγορίες που του αποδίδονται..