STARODIGOSΓΥΝΑΙΚΑ

Αναδείξτε τα χαρακτηριστικά σας με ημιμόνιμο μακιγιάζ (Γράφει η αισθητικός Φωτεινή Πατελάκη)

Το ημιμόνιμο μακιγιάζ προσώπου αναδεικνύεται σε μια από τις πιο αγαπημένες αισθητικές υπηρεσίες για τις γυναίκες καθώς με αυτό μπορούν να διορθωθούν οι ατέλειες του προσώπου.

Είναι εντελώς ακίνδυνο για το δέρμα καθώς η εισαγωγή υποαλλεργικών και αποστειρωμένων χρωστικών ουσιών στην επιδερμίδα γίνεται με ακίνδυνο και ανώδυνο τρόπο, χωρίς να τραυματίζονται οι ιστοί και τα αιμοφόρα αγγεία.

Το ημιμόνιμο μακιγιάζ είναι ιδανικό για τις γυναίκες που δεν μπορούν να διαθέσουν πολύ χρόνο για την περιποίησή τους, καθώς τους επιτρέπει να κάνουν μπάνιο να κολυμπούν ή να ιδρώνουν,χωρίς τον κίνδυνο να μετατοπιστεί ή να σβηστεί.

Επίσης είναι ιδανικό για γυναίκες με μικρά ή άχρωμα χείλη, μικρά ή καθοδικά μάτια, γυναίκες που υποφέρουν από αλλεργίες στα καλλυντικά, έχουν χάσει μερικώς ή πλήρως τις βλεφαρίδες ή τα φρύδια τους, έχουν ουλές στα βλέφαρα, τα φρύδια ή τα χείλη.

Ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών

Το χρώμα και το σχήμα φρυδιών μπορούν να αλλάξουν δραματικά την έκφραση και το look μιας γυναίκας.

Το microblading είναι μια μορφή tattoo χωρίς μηχάνημα γιατί το microblading είναι χειροκίνητο, δεν έχει ηλεκτρι- σμό, δεν χτυπάει στο δέρμα για να φτάσει στο χόριο και να εγχύσει μελάνι.

Γι ’ αυτό ακριβώς ονομάζεται και ημιμόνιμο. Παρόλο που πολλοί θεωρούν ότι το ημιμόνιμο μακιγιάζ είναι μειονέκτημα, στην πραγματικότητα είναι πλεονέκτημα καθώς μπορούμε να παρέμβουμε μέσα στον χρόνο, σε δύο, σε πέντε χρόνια ή όταν αλλάξει η δομή του προσώπου και να κάνουμε κάτι άλλο, να μην έχουμε δηλαδή κάτι μόνιμα στο πρόσωπό μας, στα 20, στα 40, στα 60.

Τα χρώματα που χρησιμοποιούνται είναι με τέτοιον τρόπο στοχευμένα ώστε να μπορούμε στον ενάμιση και έως τα τρία χρόνια, αναλόγα με την επιδερμίδα μας, ναπαρέμβουμε είτε επειδή αλλάζει η μόδα, είτε επειδή αλλάζει η δομή του προσώπου μας και θα χρειαστεί να προσαρμόσουμε το σχήμα των φρυδιών μας στα νέα δεδομένα.

Ημιμόνιμο Μακιγιάζ βλεφάρων (eyeliner)

Είναι μια καταπληκτική ανακάλυψη για κάθε γυναίκα. Τονίζει τα μάτια, τελειοποιεί το σχήμα, απογειώνει το βλέμμα και το καλύτερο, μας απαλλάσσει από την καθημερινή πολύωρη διαδικασία του μακιγιάζ των ματιών μας.

Η μικροχρωμάτωση στο άνω και κάτω βλέφαρο των ματιών κοντά στις βλεφαρίδες τονίζει την εκφραστικότητα του βλέμματος, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να διορθώσει και τη γραμμή του ματιού.

Hμιμόνιμο μακιγιάζ χειλιών

Το ημιμόνιμο μακιγιάζ χειλιών δίνει τη δυνατότητα σε όλες τις γυναίκες να ομορφύνουν τα χείλη τους, να τελειοποιήσουν το σχήμα τους,να διορθώσου ντυχόν ασυμμετρίες και να τους δώσουν πιο ελκυστικό και ζωηρό χρώμα.

Η θεραπεία πραγματοποιείται με την μοναδική μέθοδο της μικροχρωμάτωσης. Με τη σωστή χρήση των κατάλληλων αναισθητικών η θεραπεία είναι εντελώς ανώδυνη.

Το αποτέλεσμα του ημιμόνιμου μακιγιάζ χειλιών διατηρείται από 1 έως 3 χρόνια και οι γυναίκες απολαμβάνουν τα όμορφα χείλη τους κάθε στιγμή της ημέρας και της νύχτας!

Η ημιμόνιμη επιμήκυνση βλεφαρίδων

Αυτή η θεραπεία χαρίζει πιο μακριές, πιο πυκνές, πιο γυριστές και πολύ natural looking βλεφαρίδες. Η επαναστατική νέα μέθοδος Eyelash Extension έχει γίνει πολύ δημοφιλής τα τελευταία χρόνια καθώς την έχουν λατρέψει εκατομμύρια γυναίκες σ’ όλο τον κόσμο.

Η επιμήκυνση βλεφαρίδων είναι ιδανική για να «απογειώσει» το καθημερινό look σας καθώς και για ειδικές περιπτώσεις, όπως η ημέρα του γάμου σας.

Οι βλεφαρίδες είναι κατασκευασμένες από φυσική τρίχα, μετάξι ή συνθετικές ίνες και είναι διαθέσιμες σε διάφορα μήκη και πάχη.

Κάθε βλεφαρίδα εφαρμόζεται μία μία στις δικές σας βλεφαρίδες. Με την κατάλληλη φροντίδα και επισκέψεις για συντήρηση κάθε δύο με τρεις εβδομάδες οι επεκτάσεις βλεφαρίδων μπορούν να διατηρηθούν για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η χρήση της μάσκαρα δεν είναι πλέον απαραίτητη, ωστόσο αν επιθυμείτε να τις κάνετε ακόμα πιο έντονες μπορείτε να χρησιμοποιείτε ειδική μάσκαρα για extension βλεφαρίδων.

Στο στούντιο μας τηρούνται όλοι οι κανόνες υγιεινής και πρόληψης μετάδοσης μολυσματικών ασθενειών, με αποτέλεσμα οι πελάτισσές να μη διατρέχουν απολύτως κανέναν κίνδυνο για την υγεία τους.

Πηγή: περιοδικό Woman news

Γράφει η Φωτεινή Πατελάκη αισθητικός

Μιχελιδάκη 19 , Ηράκλειο, Τηλ. 281 033 5124