ΣΠΙΤΙ

Ανανέωση τώρα: Οι 3 τάσεις του φθινοπώρου στη διακόσμηση [εικόνες]

Ο Σεπτέμβριος για πολλούς είναι ο μήνας των «new year’s resolutions» καθώς μια νέα χρονιά ξεκινάει, ενώ θεωρείται και ο μήνας της ανανέωσης.

Αυτό δεν ισχύει μόνο για την εμφάνισή, αλλά και για τη διακόσμηση του σπιτιού. Δεν χρειάζεται αλλαγή στα πάντα, παρά μόνο προσθήκη ώστε να έρθει νέος αέρας στον χώρο και μια πιο φθινοπωρινή διάθεση.

Εάν σκέφτεστε να αλλάξετε διακόσμηση, υπάρχουν τρεις φθινοπωρινές τάσεις που ήδη αγαπιούνται.

Μπλε χρώμα στους καναπέδες

Το μπλε είναι τόσο αριστοκρατικό και ιδιαίτερο χρώμα που αλλάζει χωρίς πολλά πολλά το ύφος ενός χώρου. Σε ένα minimal σαλόνι μπορεί να δώσει μια πιο ποπ διάθεση, ενώ είναι συναρπαστικό εάν γίνει προσθήκη ως μπλε βελούδο.

Μεγάλα φυτά

Τα φυτά αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι αρκετών χώρων. Φέτος, η τάση εκτός από μεγάλα πράσινα φυτά, θέλει και oversized ξερά κλαδιά. Μπορείτε να τα τοποθετήσετε σε μια γωνιά που είναι άδεια ή γιατί όχι και στο δωμάτιό σας.

Εφέ μαρμάρου

Η συγκεκριμένη τάση παραμένει σταθερή στα περιοδικά διακόσμησης τα τελευταία χρόνια, ωστόσο, φέτος έρχεται σε καφέ, μοβ και πράσινους τόνους. Το εφέ μαρμάρου δεν έχει θέση μόνο στο μπάνιο, αλλά και σε έπιπλα και τοίχους σε άλλους χώρους.

iefimerida.gr