ΚΡΗΤΗ

Αντίστροφη μέτρηση για το 8ο Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού

Θα λάβει χώρα την Κυριακή 22 Ιουλίου 2018 στην Δημοτική Ακτή Καρτερού.

Η καλοκαιρινή εκδήλωση που αγάπησαν μικροί και μεγάλοι κυνηγοί του θησαυρού επιστρέφει στο Ηράκλειο. Το 8ο Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού θα λάβει χώρα την Κυριακή 22 Ιουλίου 2018 στην Δημοτική Ακτή Καρτερού.

Τη φετινή διοργάνωση έχει αναλάβει η νικήτρια του περσινού κυνηγιού «ΑΝΩ-ΚΑΤΩ» με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης και τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Ηρακλείου.

Η είσοδος όπως και κάθε χρονιά είναι ελεύθερη και η ώρα έναρξης είναι 13.00 το μεσημέρι.

Γρίφοι, πρωτότυπες και εντυπωσιακές κατασκευές για παιχνίδια παραλίας, καθώς και εκπλήξεις θα προσφέρουν στιγμές διασκέδασης και ξεγνοιασιάς στο μεγαλύτερο παιχνίδι γνώσεων και διασκέδασης του καλοκαιριού.

Φτιάξτε την ομάδα σας αποτελούμενη από πυρηνικούς επιστήμονες, φιλολόγους και φιλολογίνες, ράφτες, αθλητές και κομμωτές, influencers και CEO, μαθητές Γυμνασίου, Λυκείου, αιώνιους φοιτητές, επαγγελματίες και απόστρατους και δηλώστε συμμετοχή!

Η διοργάνωση του 8ου Κυνηγιού Κρυμμένου Θησαυρού Παραλίας πραγματοποιείται με την υποστήριξη των Χρυσών Χορηγών, My Greek Friend, Fresh Snack, των Αργυρών Χορηγών, ΚΕΝ,  Φαρμακείο Πατιτάκης (Κοκκίνη Χάνι), Φαρμακαποθήκη Μαρκάκη Ειρήνη, Minoan Lines, ΟΙΚΟΚΛΙΜΑ και Copyline Σαματά αλλά και των υποστηρικτών S/M Χαλκιαδάκης, Terra Mia, Φαρμακείο Μαρία Γαλάνη, Mocanella και Τυπογραφείο Καρπαθιωτάκη.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα και τα social media των «ΑΝΩ-ΚΑΤΩ»

Website www.ano-kato.gr

Facebook https://www.facebook.com/8summ…

Instagram https://www.instagram.com/anwk…