ΚΟΣΜΟΣ

Αντιαμερικανική υστερία των Τούρκων: Φοβούνται ρίψη gay bombs από τις ΗΠΑ, που θα τους κάνουν ομοφυλόφιλους και αδύναμους να πολεμήσουν!

Η ανοησία δεν πάει στα βουνά, αλλά στα κεφάλια των φανατικών!  Κάποιοι Τούρκοι και μάλιστα δημοσιογράφοι υποστηρίζουν ότι οι Αμερικανοί θα τους ψεκάσουν με gay bombs και για να γίνουν ομοφυλόφιλοι και να αποδυναμωθεί το στρατεύμα!

Ένας από τους πιο φιλοκυβερνητικούς δημοσιογράφους, είναι ο Μεχμέτ Μπαρλάς με καθημερινή στήλη στην εφημερίδα Σαμπάχ την οποία διευθύνει ο αδελφός του Μπεράτ Αλμπαϊράκ, δεξί χέρι του υπουργού Οικονομικών και γαμπρού του Ερντογάν. Στη στήλη της περασμένης Δευτέρας ο Μπαρλάς υποστήριξε ότι οι Αμερικάνοι στέλνουν εναντίον των εχθρών τους ειδικές βόμβες οι οποίες προκαλούν ομοφυλοφιλικές τάσεις μεταξύ των ανδρών.

Ο Μπαρλάς παρουσίασε ως γεγονός μια θεωρία συνωμοσίας σύμφωνα με την οποία οι ΗΠΑ διεξήγαγαν επιστημονικές έρευνες το 1944 για την παραγωγή βόμβας που θα προκαλούσε ομοφυλοφιλία μεταξύ των Ιαπώνων στρατιωτών κατά τη διάρκεια του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου.

Είπε ότι τα έγγραφα για αυτό το έργο έχουν ληφθεί από το Πανεπιστήμιο Μπέρκλεϊ της Καλιφόρνια πριν από αρκετά χρόνια. «Όταν οι ΗΠΑ θεωρήσουν εχθρική μια χώρα και τη βάλουν στο στόχαστρο τους, στα σχέδια τους είναι να ρίξουν μια βόμβα που είτε θα αλλάξει τον σεξουαλικό προσανατολισμό του λαού αυτής της χώρας είτε θα σκοτώσει όλους τους ανθρώπους της χώρας», έγραψε ο Μπαρλάς.

Και όμως. Είναι έτσι δομημένη η τουρκική κοινωνία που τέτοιες απόψεις βρίσκουν πρόσφορο έδαφος και φυσικά δεν αποδοκιμάζονται από κανένα.

Με αυτούς του ανθρώπους προσπαθούε να έρθουμε σε συννεοηση για την επίλυση θεμάτων που δημιουργούν σε Αιγίο και Κύπρο αλλά εις μάτην, όπως μπορεί να γίνει αντιληπτό.