LIFESTYLE

Αντωνίου: Έτσι μου επιτέθηκε ο επιχειρηματίας

Πριν μερικές μέρες, ολοκληρώθηκε και παραδόθηκε στην Αστυνομία το πόρισμα της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών για την καταγγελία της Ρίας Αντωνίου ότι έπεσε θύμα βιασμού από τον επιχειρηματία σύντροφο της. Το γνωστό μοντέλο μετέβη στις 11:30 το πρωί της Τρίτης 15 Ιανουαρίου, δηλαδή δύο ημέρες μετά την καταγγελία που έκανε στην Αστυνομία, στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία και, όπως διαπιστώθηκε από την εξέτασή της, φέρει εμφανείς κακώσεις στο πρόσωπο και τα χέρια. Επιπλέον, ο ιατροδικαστής εντόπισε ότι φέρει ορισμένες ρήξεις στον κόλπο, οι οποίες όμως δεν είναι πρόσφατες. Κατά την εξέταση, μάλιστα, ελήφθη κολπικό επίχρισμα το οποίο θα εξεταστεί αν φέρει ίχνη DNA του επιχειρηματία.

Διαβάστε αναλυτικά ολόκληρη την έκθεση ένορκης εξέτασης:
«Εργάζομαι και διαμένω μόνιμα στην Ιταλία. Από τον Αύγουστο του 2018 συναναστρέφομαι με τον επιχειρηματία, τον οποίο γνωρίζω περίπου δέκα χρόνια. Χθες το βράδυ, 12 Ιανουαρίου 2019 και περί ώρα 22:00 και ενώ βρισκόμασταν στο ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας έστειλα μήνυμα σε έναν φίλο μου για να τον συναντήσω. Εκείνος μόλις αντιλήφθηκε με ποιον φίλο μου συνομίλησα, επειδή δεν τον συμπαθεί, με χτύπησε με τα χέρια του στο κεφάλι και στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να αιμορραγεί η μύτη μου και να έχω αμυχές στο πρόσωπο. Μετά το γεγονός αυτό, ήθελα να φύγω, πλην όμως ήμουν κουρασμένη κι έπεσα να κοιμηθώ. Ήθελε επίμονα από χθες να έχουμε ερωτική επαφή, αλλά εγώ δεν ήθελα και τον απώθησα. Σήμερα, 13 Ιανουαρίου, και περί ώρα 15:00 προσπάθησε εκ νέου να έχει ερωτική επαφή μαζί μου, ενώ είχαμε συμφωνήσει από την προηγούμενη ημέρα ότι θα σταματήσουμε κάθε ερωτική επαφή και θα είμαστε φίλοι. Εκείνος επέμενε, έγινε βίαιος και κατάφερε να κάνει την ερωτική του πράξη με βία, χωρίς την θέλησή μου και παρά τις αντιστάσεις μου. Κατόπιν αυτού, κατέβηκα στο ισόγειο για να πάρω τηλέφωνο κάποιους φίλους μου και να κανονίσω να έρθει κάποιος να με πάρει. Ανέβηκα ξανά στο δωμάτιο για να μαζέψω τα πράγματά μου και να φύγω. Τότε εκείνος πήρε από τα χέρια μου το κινητό μου, προφανώς για να δει ποιον κάλεσα, και όταν επιχείρησα να το πάρω πίσω με χτύπησε στο κεφάλι, με χαστούκισε και με έριξε στο πάτωμα. Εγώ άρχισα να ουρλιάζω και άνοιξα την κεντρική πόρτα για να βγω από τον χώρο και να καλέσω βοήθεια. Εκείνος τότε έκλεισε την πόρτα και συνέχισε να με χτυπάει. Πήρε το ένα κινητό μου στο χέρι και το έσπασε σε δύο κομμάτια. Το ίδιο έκανε και με τα γυαλιά μυωπίας ενώ το άλλο κινητό μου το πήρε και το έβαλε στην τσέπη του. Κάποια στιγμή κινήθηκε προς το μπάνιο και τότε εγώ βρήκα την ευκαιρία να ανοίξω την πόρτα και να φύγω, χωρίς μπουφάν, παίρνοντας μόνο την τσάντα μου και το σπασμένο τηλέφωνο. Κατευθύνθηκα προς την αμερικάνικη πρεσβεία, που είναι κοντά, όπου εκεί ήταν αστυνομικοί οι οποίοι μου υπέδειξαν να μεταβώ στην υπηρεσία σας να καταγγείλω το γεγονός.

Επίσης όπως διαπίστωσα λείπει από την τσάντα μου το διαβατήριό μου, το οποίο όμως δεν ξέρω αν βρίσκεται στο ξενοδοχείο ή το πήρε ο ίδιος. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος όσο καιρό είχαμε πιο στενές επαφές, είχε γίνει πάλι βίαιος, είχε αφαιρέσει ξανά στο παρελθόν από την κατοχή μου το διαβατήριό μου και τα κλειδιά της πατρικής μου οικίας εδώ στην Ελλάδα. Γενικά θέλει να μου ασκεί έλεγχο με ποιον μιλάω και γίνεται πολύ κτητικός περιορίζοντας τις κινήσεις μου. Αρχές Δεκεμβρίου του 2018 είχαμε πάει έξω από μία καφετερία στο Ψυχικό, διότι ήθελε να συναντήσει έναν κοινό μας φίλο για να διερευνήσει εάν είναι με ενοχλεί ερωτικά. Μου είπε να μείνω στο αυτοκίνητο και μπήκε σε μία καφετερία για να συναντήσει το φίλο μας. Εγώ φοβήθηκα ότι, θα βγει και θα είναι πάλι βίαιος, διότι το προηγούμενο 24ωρο ήταν βίαιος και με χτυπούσε συνέχεια από ζήλεια, διότι είχα απομακρυνθεί για μία μέρα για να ξεκόψω. Για το λόγο αυτό εγώ βγήκα από το αυτοκίνητο και ζήτησα τη βοήθεια περαστικών, οι οποίοι με πήγαν στο Αστυνομικό Τμήμα Ψυχικού. Εκεί, ανέφερα το περιστατικό, πλην όμως δε θέλησα να το καταγγείλω. Έπειτα, ο ίδιος ήρθε στο Αστυνομικό Τμήμα, μαζί με τον κοινό μας φίλο, οι οποίοι με πήραν και φύγαμε. ΕΡΩΤΗΣΗ: Επιθυμείς να εξεταστείς από Ιατροδικαστή; ΑΠΟΚΡΙΣΗ: Ναι επιθυμώ να εξεταστώ. Τίποτα άλλο δεν έχω να προσθέσω και υπογράφω. Η παρούσα έκθεση άρχισε να συντάσσεται την 19:20 ώρα της 13/01/2019 και περατώθηκε την 20:45 της ιδίας.».