ΓΥΝΑΙΚΑ

Αν θέλετε την πορσελάνινη επιδερμίδα της Κορεάτισσας, να τι πρέπει να κάνετε Μυστικά περιποίησης από την Άπω Ανατολή για αλαβάστρινο πρόσωπο

Το πρόσωπο των γυναικών από την Κορέα είναι παγκοσμίως γνωστό για το πορσελάνινο της επιδερμίδας τους, μοιάζοντας λες με κούκλες.

Και είναι ουσιαστικά η ρουτίνα περιποίησης που ακολουθούν που χαρίζει το μαγικό αυτό αποτέλεσμα.

Για δέρμα που λάμπει λοιπόν και πρόσωπο που θα εντυπωσιάσει τους πάντες, να τι πρέπει να κάνετε:

Ο διπλός καθαρισμός: Οι Κορεάτισσες αγαπούν τον διπλό καθαρισμό, ώστε να απομακρύνονται όλα τα υπολείμματα μακιγιάζ και να καθαρίζονται οι πόροι. Αρχίζουν με ένα έλαιο καθαρισμού για το ντεμακιγιάζ και συνεχίζουν με ένα αφρώδες προϊόν, ώστε να εισχωρήσει βαθιά στην επιδερμίδα.

Η σωστή σειρά περιποίησης: Ο τρόπος που εφαρμόζουμε τα προϊόντα ομορφιάς είναι πάρα πολύ σημαντικός. Τι κάνουν οι Κορέατισσες; Αρχίζουν από τα πιο ελαφριά σκευάσματα περιποίησης και πηγαίνουν μετά σε εκείνα με την πιο βαριά υφή, όπως ενυδατικές, έλαια προσώπου και κρέμες ματιών.

Η απαραίτητη απολέπιση: Ό,τι κι αν κάνει, η Κορεάτισσα δεν παραλείπει ποτέ την καθημερινή απολέπιση του προσώπου της, ώστε να απομακρυνθούν τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας. Scrub λοιπόν για να δείτε πραγματικά θεαματικά αποτελέσματα στην καθημερινότητά σας…