ΣΠΙΤΙ

Απίστευτες ιδέες για να μετατρέψετε παλιά παραθυρόφυλλα σε υπέροχη διακόσμηση

Ακόμα κι αν δεν είναι πλέον τόσο δημοφιλή όσο παλιά, τα παραθυρόφυλλα δεν είναι εντελώς άχρηστα. Μπορεί να μην χρειαστούν σήμερα για τον συνήθη προορισμό τους, αλλά σίγουρα μπορούν να χρησιμοποιηθούν με πολλούς άλλους τρόπους. Τα ξύλινα παντζούρια μπορούν να επανατοποθετηθούν με πολλούς τρόπους. Βρίσκουμε το θέμα συναρπαστικό και πραγματικά θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας μερικές από τις ιδέες που βρήκαμε.

Αν έχετε ήδη παλιά ξύλινα παραθυρόφυλλα μπορείτε να τα μετατρέψετε, κάθε έργο που επιλέγετε να κάνετε είναι άμεσο και εύκολο. Ας πούμε ότι θα θέλατε να φτιάξετε ένα ράφι για το μπάνιο σας, ένα υπέροχο τραπεζάκι, ένα κεφαλάρι για το κρεβάτι σας, ή ακόμη και καταπληκτικά διακοσμητικά στοιχεία.

Δείτε τις εικόνες παρακάτω και είμαι σίγουρος ότι θα βρείτε πολλές ιδέες που θα σας ενθουσιάσουν.

diy από παλιά παντζούρια1diy από παλιά παντζούρια2diy από παλιά παντζούρια3diy από παλιά παντζούρια4diy από παλιά παντζούρια5diy από παλιά παντζούρια6diy από παλιά παντζούρια7diy από παλιά παντζούρια8diy από παλιά παντζούρια9diy από παλιά παντζούρια10diy από παλιά παντζούρια11diy από παλιά παντζούρια12diy από παλιά παντζούρια13diy από παλιά παντζούρια14diy από παλιά παντζούρια15diy από παλιά παντζούρια16diy από παλιά παντζούρια17diy από παλιά παντζούρια18diy από παλιά παντζούρια19diy από παλιά παντζούρια20diy από παλιά παντζούρια21diy από παλιά παντζούρια22diy από παλιά παντζούρια23diy από παλιά παντζούρια24diy από παλιά παντζούρια25diy από παλιά παντζούρια26diy από παλιά παντζούρια27diy από παλιά παντζούρια28diy από παλιά παντζούρια29diy από παλιά παντζούρια30