ΕΛΛΑΔΑ

Απίστευτο βίντεο: Συνέλαβαν διαρρήκτη κρυμμένο σε… ντουλάπα

 

Όπως διαπιστώθηκε, ο 53χρονος κλέφτης είχε προχωρήσει στη διάρρηξη ακόμη πέντε διαμερισμάτων στην ίδια πολυκατοικία στην Ηλιούπολη

Σενάριο κινηματογραφικής ταινίας θυμίζει η σύλληψη 53χρονου στην Ηλιούπολη. Κρύφτηκε σε ντουλάπα διαμερίσματος που είχε διαρρήξει και στη συνέχεια συνελήφθη από αστυνομικούς της ΔΙΑΣ. Η απίστευτη στιγμή της σύλληψης έχει καταγραφεί σε βίντεο – ντοκουμέντο.

Σύμφωνα με το βίντεο που παρουσιάζει το lawandorder, ο 53χρονος συνελήφθη το βράδυ της περασμένης Δευτέρας στην Ηλιούπολη.

Στο βίντεο φαίνεται το εσωτερικού του σπιτιού, το οποίο ο διαρρήκτης έχει κάνει άνω κάτω στην προσπάθειά του να βρει τα «λάφυρα» που θέλει να κλέψει.

Παράλληλα ακούγονται οι φωνές των αστυνομικών, οι οποίοι τον ψάχνουν με φακούς και αφού τον εντοπίζουν μέσα στη ντουλάπα τον καλούν να βγει έξω με τα χέρια ψηλά.

Όπως διαπιστώθηκε, ο 53χρονος κλέφτης είχε προχωρήσει στη διάρρηξη ακόμη πέντε διαμερισμάτων στην ίδια πολυκατοικία στην Ηλιούπολη, ενώ αναζητείται ο συνεργός του, με τον οποίο είχαν ξαφρίσει πολλά σπίτια στην περιοχή, ψάχνοντας και κλέβοντας κυρίως κοσμήματα.

Μέχρι τώρα έχουν εξιχνιαστεί 12 περιπτώσεις διαρρήξεων και κλοπών.