ΕΛΛΑΔΑ

Απίστευτο κι όμως… αντικαπνιστικό! Βγήκαν για τσιγάρο και τους «έκλεψαν» τα παϊδάκια

Έχουμε ακούσει διάφορα παρατράγουδα του αντικαπνιστικού νόμου. Από πελάτες που δήθεν έβγαιναν να καπνίσουν και γινόντουσαν «καπνός», μέχρι κλοπές προσωπικών αντικειμένων. Ωστόσο αυτό… είναι κάτι που πρώτη φορά ακούμε.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, παρέα Τρικαλινών το βράδυ του Σαββάτου είχε πάει για φαγητό σε γνωστή ταβέρνα της περιοχής. Αφού είχε έρθει η παραγγελία τους με ένα κιλό παϊδάκια -και πριν ξεκινήσουν το φαγητό-, θέλησαν να βγουν έξω για τσιγάρο.

Αυτό που δεν υπολόγισαν όμως, ήταν πως «καραδοκούσε» ένας θαμώνας γύρω στα 80, ιδιοκτήτης σκύλου που πήγε με σακούλα και μάζεψε ό,τι κρεατικό υπήρχε μέσα στην πιατέλα.

Αντιλαμβανόμενοι το περιστατικό, τα μέλη της παρέας ζήτησαν τον λόγο από τον ηλικιωμένο, με τον δεύτερο αιτιολογώντας την πράξη του, να τους λέει πως «θέλω να ταΐσω τον Γκέκα» και χωρίς δεύτερη σκέψη έβγαλε από την σακούλα τα παϊδάκια και τα τοποθέτησε ξανά στην πιατέλα!

Όπως ήταν φυσικό, ακολούθησαν κωμικές καταστάσεις, με την παρέα του ηλικιωμένου να τον επιπλήττει, λέγοντάς του πως κάθε φορά τους κάνει ρεζίλι.

Τελικά, έμειναν νηστικοί και η παρέα αλλά και ο Γκέκας…