ΚΡΗΤΗ

Απαγωγή Λεμπιδάκη: Καταθέτει ο 54χρονος επιχειρηματίας – Χαιρέτισε με ψυχραιμία τους απαγωγείς του

Ο  Μιχάλης Λεμπιδάκης  περιγράφει τα  όσα έζησε τις 186 ημέρες στα χέρια των απαγωγέων του

Στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου Κρήτηςεκδικάζεται αυτήν την ώρα η πολύκροτη υπόθεση της απαγωγής του επιχειρηματία, Μιχάλη Λεμπιδάκη.

Ο επιχειρηματίας καταθέτει αυτή την ώρα τα όσα  έζησε τις 186 ημέρες στα χέρια των απαγωγέων του.

Ο 54χρονος Μιχάλης Λεμπιδάκης, χαιρίτισε τους κατηγορούμενους  με απόλυτη ψυχραιμία και ηρεμία, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το cretapost.gr,  ενώ στη συνέχεια άρχισε να εξιστορεί τι συνέβη την ημέρα στις 30 Μαρτίου του 2017, την ημέρα της απαγωγής του.

Συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης η μεταφορά των 12 κατηγορουμένων

Εν τω μεταξύ, συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης έφτασαν λίγο μετά τις 9 το πρωί,  οι 12 κατηγορούμενοι που εμπλέκονται στην απαγωγή του Μιχάλη Λεμπιδάκη.

Πρόκειται για τους: 44χρονο ιδιοκτήτη μάντρας αυτοκινήτων, 45χρονο ιδιοκτήτη νυχτερινών μαγαζιών, 61χρονο μεσίτη και την 17χρονη κόρη του, 41χρονο ποινικό, 46χρονο που πρωτοστατούσε στο κίνημα κατά των πλειστηριασμών στο Ρέθυμνο, ένας 45χρονο και έναν 43χρονο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι 8 από τους 12 κατηγορουμένους βρίσκονται στην φυλακή καθώς είχαν κριθεί προφυλακιστέοι από εισαγγελέα και ανακριτή μετά τις απολογίες τους.

Τι έγινε την περασμένη Τρίτη

Η δίκη ξεκίνησε την περασμένη Τρίτη ωστόσο πήρε αναβολή για σήμερα εξαιτίας του ότι ένας από τους 12 κατηγορουμένους – ο 46χρονος που φέρεται να είχε σχεδιάσει την απαγωγή – δεν είχε δικηγόρο με αποτέλεσμα το δικαστήριο να του ορίσει έναν.

Ο δικηγόρος του 46χρονου είχε τρεις ημέρες για να μελετήσει την ογκωδέστατη δικογραφία ώστε σήμερα να είναι έτοιμος στην υπεράσπιση του κατηγορουμένου.

crete1
crete2
crete3
crete4
crete5
crete7
crete6

Πηγή: Cretapost.gr