ΚΡΗΤΗ

Απαγωγή Λεμπιδάκη: Ξεκινά η πολύκροτη δίκη στην Κρήτη

Λίγα λεπτά μετά τις 9 το πρωί ολοκληρώθηκε η μεταγωγή των κατηγορουμένων στο δικαστήριο, κάτω από ιδιαίτερα αυξημένα μέτρα ασφαλείας – Οι δώδεκα απαγωγείς του επιχειρηματία στο σκαμνί

Έφτασε η ώρα της δικαιοσύνης για την υπόθεση της πολύκροτης απαγωγής του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη. Οι λεπτομέρειες της υπόθεσης αυτής που συγκλόνισε το Πανελλλήνιο αναβιώνουν σήμερα στις αίθουσες του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου, με τους συνολικά 12 κατηγορούμενους να βρίσκονται στο εδώλιο.

Λίγα λεπτά μετά τις 9 το πρωί ολοκληρώθηκε η μεταγωγή των κατηγορουμένων στο δικαστήριο, κάτω από ιδιαίτερα αυξημένα μέτρα ασφαλείας, προκειμένου να ξεκινήσει η ακροαματική διαδικασία, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το ρεπορτάζ του cretapost.gr.

Μεταξύ των κατηγορουμένων, οκτώ παραμένουν προφυλακισμένοι ενώ άλλοι τέσσερις είχαν αφεθεί ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους μετά τις απολογίες τους στις αρχές του φθινοπώρου.

lempidakhs_mat
dikh-lempidakh12

Η ακροαματική διαδικασία, αναμένεται να ξεκινήσει με την καθηλωτική – όπως αναμένεται να είναι – κατάθεση του ίδιου του απαχθέντα Μιχάλη Λεμπιδάκη, ο οποίος θα εξιστορήσει στους δικαστές όλα όσα έζησε στη διάρκεια της πολύμηνης απαγωγής του.

Διαβάστε περισσότερα στο www.cretapost.gr