ΚΡΗΤΗ

Απολογείται σήμερα η μάνα με τα παιδιά της για το 1 κιλό κοκαΐνης

Στην Γ’ τακτική ανακρίτρια Ηρακλείου αναμένεται να οδηγηθεί η 60χρονη μητέρα με  την κόρη, τον γιο της και τον γαμπρό της, που κατηγορούνται ότι διακινούσαν ποσότητες κοκαΐνης στο Ηράκλειο.

Οι τέσσερις συνελήφθησαν το βράδυ της περασμένης Δευτέρας από τους άνδρες του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου στην κατοχή των οποίων βρήκαν και κατέσχεσαν συνολικά 1κιλό και 254 γρ. κοκαΐνης  2.000 ευρώ , ζυγαριές ακριβείας και κινητά τηλέφωνα.

Και στους τέσσερις έχουν ασκηθεί διώξεις κακουργηματικού χαρακτήρα για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Πώς έφτασαν οι αρχές στα… ίχνη τους

Όλα ξεκίνησαν πριν λίγο καιρό όταν στα γραφεία του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών έφτασαν πληροφορίες για την δράση της 60χρονης μητέρας, της 45χρονης κόρης της, του γιου και του γαμπρού της (43 και 38 χρόνων).

Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε διακριτική παρακολούθηση και προχθές το μεσημέρι κατά την διάρκεια επιχείρησαν σταμάτησαν για έλεγχο τον 43χρονο που κινούνταν με μοτοσικλέτα σε δρόμο του Ηρακλείου. Εκεί οι αρχές βρήκαν και κατάσχεσαν 49 γραμμάρια κοκαΐνης και 1.060 ευρώ σε μετρητά.

Στη συνέχεια, προχώρησαν σε έλεγχο στα δύο σπίτια των συλληφθέντων όπου εκεί βρήκαν την 45χρονη κόρη και βρήκαν σε κουβέρτες και σεντόνια 338 γραμμάρια κοκαΐνης.

Ακολούθησαν έρευνες μέσα στα σπίτι και οι αρχές βρήκαν και κατάσχεσαν

  • 867 γραμμάρια κοκαΐνης μέσα σε χρηματοκιβώτιο
  • το χρηματικό ποσό των 1.150 ευρώ ως προερχόμενο από διακίνηση ναρκωτικών ουσιών
  • μία σιδερογροθιά
  • ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και
  • 4 κινητά τηλέφωνα
  • cretapost.g