ΚΡΗΤΗ

Αποχαιρετούν την Κάλλια που έφυγε πρόωρα …Στις 2 το μεσημέρι στα Λιβάδεια η κηδεία της άτυχης κοπέλας

Το τελευταίο αντίο λένε σήμερα συγγενείς και φίλοι στην 23χρονη Κάλλια που έφυγε χτες από τη ζωή έχοντας τραυματιστεί θανάσιμα σε τροχαίο που σημειώθηκε στην Τύλισσο.

Η εξόδιος ακολουθία στις 2 το μεσημέρι στα Λιβάδεια Μυλοποτάμου, τον τόπο καταγωγής της. Μάλιστα το ζαχαροπλαστείο στο οποίο εργαζόταν έχει ναυλώσει λεωφορείο το οποίο θα αναχωρήσει στις 11.30 το πρωί από το Γάζι προκειμένου οι συνάδελφοι της κοπέλας να παραστούν στη κηδεία.

Μάλιστα σε δημόσια ανάρτηση της επιχείρησης αναφέρεται :

Ένα τεράστιο “ΓΙΑΤΙ” θα μας ταλανίζει πάντα!!!!!!
Γιατί το κάνες αυτο στους γονείς σου, γιατί στα αδέρφια σου, γιατί στους φίλους σου, γιατί σε όλους εμάς τους συνεργάτες σου……………..ΓΙΑΤΙ βιάστηκες;;;;;;;;;Γιατι;;; γιατι;; γιατι;;;
Το ήθος σου, η αξιοπρέπεια σου και η ακεραιότητα του χαρακτήρα σου, είναι και θα είναι παράδειγμα για όλους εμάς που είχαμε τη τύχη, να σε γνωρίσουμε, να συνεργαστούμε και να είμαστε φίλοι σου……..
Με αυτό το χαμόγελο και αυτή τη ζωντάνια σου θα σε θυμόμαστε πάντα!!!!!

Υ.Γ. Η εταιρεία έχει μισθώσει λεωφορείο το οποίο θα αναχωρήσει απο το κατάστημα του Γαζίου στις 11:30 η ώρα το μεσημέρι, προτεραιότητα έχουνε οι συνάδελφοι σου και αν υπάρχει χώρος θα μπορούμε να εξυπηρετήσουμε και φίλους σου και γνωστούς.