ΚΟΣΜΟΣ

Αρνήθηκε στη γυναίκα του να κάνουν σεξ κι εκείνη του έκοψε το πέος!

Σοκ προκάλεσε στην κοινή γνώμη της Ουγκάντα η είδηση ότι μια γυναίκα έκοψε το πέος του άνδρα της επειδή αρνήθηκε να κάνουν σεξ!

Η 35χρονη Μπέατρις Άτσεν επέστρεψε τύφλα στο μεθύσι στις δέκα το βράδυ της 30ης Ιουνίου και ζήτησε απ’ τον άνδρα της, τον 46χρονο αγρότη Μόουζες Όκοτ να κάνουν σεξ. Όπως είπε το θύμα, έλειπε όλη μέρα στο κυνήγι κι όταν γύρισε στο σπίτι του, έφαγε κι έπεσε για ύπνο. Όταν έφθασε αργότερα η γυναίκα του του φώναξε να της ανοίξει την πόρτα. Εκείνος κοιμόταν ήδη και ξύπνησε για να βρει τα εσώρουχά του μέσα στο αίμα και το πέος του κομμένο, όπως είπε.

Ο λαβωμένος άνδρας πιστεύει ότι η γυναίκα του, που διαφεύγει της σύλληψης, του έκοψε το πέος επειδή εκείνος την τιμωρούσε εδώ και καιρό με αποχή από το σεξ λόγω του εθισμού της στο αλκοόλ. «Ως άνδρας δεν το ανεχόμουν κι έτσι αποφάσισα να της αρνούμαι το σεξ ελπίζοντας ότι θα αλλάξει», είπε. Ο 46χρονος πέρασε απ’ το αστυνομικό τμήμα για να υποβάλει μήνυση κατά της γυναίκας του, προτού διακομιστεί σε νοσοκομείο, όπου αναρρώνει. Σύμφωνα με δημοσιεύματα τοπικών ΜΜΕ δεν είναι η πρώτη φορά που η εν λόγω 35χρονη καταφεύγει στη βία εις βάρος του άνδρα της επειδή της αρνείται να κάνουν σεξ. Ο πρόεδρος του χωριού στη βόρεια Ουγκάντα, όπου ζει το ζευγάρι, είπε ότι τον περασμένο χρόνο η Άτσεν είχε σπάσει την κλείδα του άντρα της στη διάρκεια ενός καυγά και το έβαλε και τότε στα πόδια. Πρόσθεσε δε ότι τα κρούσματα ενδοοικογενειακής βίας είναι συχνά στο χωριό, όπου οι γυναίκες μεθούν όσο και οι άνδρες.

iefimerida.gr