ΓΥΝΑΙΚΑ

Αυτή η γυναίκα έμεινε κυριολεκτικά μισή -Πώς έχασε τα μισά της κιλά και μεταμορφώθηκε

Τον Φεβρουάριο του 2014 ζύγιζε 127 κιλά και κατάφερε μέσα σε τέσσερα χρόνια να χάσει 64 κιλά. Η γυναίκα αυτή από την Αυστραλία αποτελεί μια ακόμη ζωντανή απόδειξη ότι όταν κάποιος θέλει, μπορεί όντως να χάσει κιλά.

Η περίπτωση της Κάρλι Τζέι δεν είναι μοναδική, ούτε αποτελεί εξαίρεση. Η γυναίκα αυτή αποφάσισε να αλλάξει τη ζωή της και τις διατροφικές της συνήθειες για να νιώσει καλύτερα με το σώμα της και κατ’ επέκταση με τον εαυτό της.

Σήμερα ζυγίζει 63 κιλά και τονίζει ότι είναι ο ίδιος άνθρωπος. Μάλιστα η μεγάλη της προσπάθεια να χάσει βάρος και να μείνει κυριολεκτικά μισή αποτέλεσε έμπνευση και ελπίδα για πολλές γυναίκες που θέλουν να αδυνατίσουν.

Στο προφίλ της στο Instagram την ακολουθούν 127.000 και ανεβάζει καθημερινά φωτογραφίες της από την καθημερινότητά της.

Δείτε εδώ:

 

 

Η Κάρλι Τζέι ήταν εθισμένη στην πίτσα και της ήταν αδύνατο να μπει σε ένα πρόγραμμα δίαιτας. Από το σχολείο ήταν παχουλή και ένιωθε άσχημα με το σώμα της και κάποια στιγμή συμβιβάστηκε αποδεχόμενη την εικόνα της.

«Τώρα αισθάνομαι ευτυχισμένη και πιο υγιής. Νιώθω δυνατή και πιο fit από ποτέ» σημειώνει χαρακτηριστικά.

Οπως υποστηρίζει η ίδια έχασε τα πρώτα 25 κιλά μπροστά από τηλεόρασή της στο σαλόνι της… κάνοντας ποδήλατο. 

Σταμάτησε να τρώει πίτσα και ένταξε τις σαλάτες στην διατροφή της μαζί με πρωτεϊνη.

Στην αρχή, όπως εξομολογείται σήμερα, κουραζόταν πολύ εύκολα και ένιωθε εξαντλημένη, ωστόσο, το κίνητρο ήταν τόσο ισχυρό που ευτυχώς δεν εγκατέλειψε την προσπάθεια. Στη συνέχεια προσάρμοσε κατάλληλα και τη διατροφή της και τα αποτελέσματα στην εικόνα της σήμερα είναι κάτι παραπάνω από εμφανή

.bovary.