ΕΛΛΑΔΑ

Αυτοί είναι οι τρεις επικίνδυνοι Αλβανοί κακοποιοί που ΤΟΣΚΑσαν από το Αστυνομικό Τμήμα Αργυρούπολης

Οι τρεις κακοποιοί έκοψαν με λίμα τα κάγκελα του κελιού τους -Στον εισαγγελέα οδηγήθηκαν ο αξιωματικός υπηρεσίας και ο σκοπός του ΑΤ  – Σε εξέλιξη έρευνες για τον εντοπισμό των τριών δραπετών

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκαν πριν από λίγο ο αξιωματικός υπηρεσίας και ο αστυνομικός σκοπός του Α.Τ Αργυρούπολης για την απόδραση των τριών επικίνδυνων Αλβανών κρατουμένων σήμερα τα ξημερώματα από τα κρατητήρια του τμήματος. Αστυνομικοί, “χτενίζουν” από νωρίς το πρωί την ευρύτερη περιοχή της παραλιακής προκειμένου να εντοπίσουν τους “ποντικούς” που είχαν ρημάξει σπίτια σε νότια και βόρεια προάστια χωρίς όμως μέχρι στιγμής αποτέλεσμα ενώ η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιανατολικής Αττικής διενεργεί έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες απέδρασαν οι τρεις κακοποιοί.

Από την πλευρά τους οι συνδικαλιστές της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής και ο πρόεδρος κ. Γιώργος Καλλιακμάνης, με ανακοίνωση που εξέδωσαν αναφέρουν πως: “Η Ένωσή μας από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τα καθήκοντα της στην Ν/Α Αττική, επισήμανε και κατήγγειλε την ακαταλληλότητα του κτιρίου που στεγάζεται το Α.Τ. & Τ.Α. Αργυρούπολης γι’ αυτό το λόγο και έκανε συναντήσεις με τον Δήμαρχο Ελληνικού Αργυρούπολης κ. Ιωάννη ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΤΟ προκειμένου να βρεθούν κατάλληλες κτιριακές εγκαταστάσεις.Επίσης, πρόσφατα κατήγγειλε την αποδυνάμωση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ν/Α Αττικής που έχει σαν αποτέλεσμα την ελλιπή αστυνόμευση των περιοχών της περιφέρειας Ν/Α Αττικής καθώς και την μη εύρυθμη λειτουργία αυτών όταν πολλές φορές υπάρχει έλλειψη φρουράς κρατητηρίου και σκοπού καταστήματος.

kaliakmanis_main01
Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης

Το προεδρείο της Ε.Α.Υ. Ν/Α Αττικής ήταν και θα είναι δίπλα στους συναδέλφους του Α.Τ. Αργυρούπολης στο οποίο σημειώθηκε η απόδραση των κρατουμένων ( 3 Αλβανοί,  οι οποίοι ήταν δράστες πλήθους κλοπών και διαρρήξεων και είχαν συλληφθεί από την Υ.Α.Ν/Α.Α.).Οι κρατούμενοι έκοψαν τα κάγκελα της τουαλέτας των κρατητηρίων και πήδηξαν από μεγάλο ύψος και παρότι οι Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος τους καταδίωξαν, στάθηκε αδύνατον να τους συλλάβουν διότι σαν αίλουροι πήδηξαν τις μάντρες από το πίσω μέρος του Α.Τ. Αργυρούπολης και τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.Τον τελευταίο καιρό οι πιέσεις προκειμένου να βγουν περιπολίες από τα Αστυνομικά Τμήματα ήταν μεγάλες παρότι αυτά όχι μόνο δεν ενισχυθήκαν αλλά και αποδυναμώθηκαν περαιτέρω. Η Ένωσή μας είναι και θα είναι δίπλα στους συναδέλφους σε ότι χρειαστούν”.

alvanos01
alvanos02
alvanos03
alvanos-orthios01