ΕΛΛΑΔΑ

Βίντεο – Άγριες συμπλοκές μεταξύ αλλοδαπών σε παραλία στο Παλαιό Φάληρο

Άγριες συμπλοκές μεταξύ αλλοδαπών στην παραλία του Μπάτη στο Παλαιό Φάληρο – Άδειασε η παραλία από τους φοβισμένους λουόμενους

Κατά την διάρκεια της συμπλοκής η παραλία άδειασε από τους λουόμενους οι οποίοι έσπευσαν να απομακρυνθούν, ενώ άλλοι επιχείρησαν να χωρίσουν τις αντιμαχόμενες πλευρές

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε το μεσημέρι του Σαββάτου η παραλία του Μπάτη στο Παλαιό Φάληρο όταν ομάδες αλλοδαπών μικροπωλητών συνεπλάκησαν μεταξύ τους, με τους λουόμενους να απομακρύνονται σχεδόν τρέχοντας.

Η συμπλοκή σημειώθηκε περίπου στις 3:30 το μεσημέρι όταν ομάδα αλλοδαπών επιχείρησαν να εκδιώξουν από την περιοχή ομοεθνείς τους οι οποίοι πωλούσαν μικροαντικείμενα και είδη θαλάσσης.

Οι ομάδες πιάστηκαν στα χέρια κι άρχισαν να δέρνονται μεταξύ τους με μπουνιές και κλωτσιές, και πετώντας η μια στην άλλη πέτρες, ξύλα, μπουκάλια κι ότι έβρισκαν μπροστά τους, ακόμα και φορητά ψυγεία πάγου.

Κάτοικοι αλλά και λουόμενοι αναφέρουν ότι στην παραλία του Μπάτη συμβαίνουν συχνά τέτοια επεισόδια μεταξύ αλλοδαπών για τον έλεγχο και τη νομή του παραεμπορίου στην περιοχή.