ΚΡΗΤΗ

Βανδαλισμοί στο γραφείο του υφυπουργού Παιδείας στα Χανιά

Στην είσοδο του γραφείου του Βασίλη Διγαλάκη έγραψαν με κόκκινη μπογιά: «Κάτω το νομοσχέδιο»

Συνεχίζονται οι απειλές, μέσω βανδαλισμών, κατά στελεχών του υπουργείου Παιδείας. Σε βανδαλισμό στην είσοδο του πολιτικού γραφείου υφυπουργού Παιδείας Βασίλη Διγαλάκη στο κέντρο της πόλης των Χανίων προχώρησαν άγνωστοι το βράδυ, της Τρίτης.

Οι δράστες, ολιγομελής ομάδα, σύμφωνα με το hania.news, συμμετείχαν στην πορεία διαμαρτυρίας που πραγματοποίησαν στο κέντρο της πόλης φοιτητές – φοιτητικοί σύλλογοι του Πολυτεχνείου Κρήτης, οργανώσεις και συλλογικότητες, για όσα συνέβησαν χθες, Δευτέρα, στην ΑΣΟΕΕ, στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα, στην είσοδο του γραφείου, επί της οδού Ανδρέα Παπανδρέου, έγραψαν με κόκκινη μπογιά: «Κάτω το νομοσχέδιο».

Ο υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, βουλευτής Χανίων της ΝΔ, Βασίλης Διγαλάκης σχολιάζοντας στη σελίδα του στο Facebook τον βανδαλισμό, έγραψε τα εξής: «Πριν λίγο έγινε μια “ρηξικέλευθη” και “εμβριθής” παρέμβαση “υψηλού” πολιτικού συμβολισμού στην είσοδο του γραφείου μου. Οι καταστροφές και οι βανδαλισμοί είναι κάτι εύκολο. Το δύσκολο είναι η δημιουργία, η σύνθεση και οι εποικοδομητικές προτάσεις».

digalakis

Υπενθυμίζεται ότι μέλη της «Φοιτητικής Ομάδας» του Ρουβίκωνα βανδάλισαν, πριν από τέσσερις ημέρες, με μπογιές το πολιτικό γραφείο της υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως στο Χαλάνδρι.

Δείτε επίσης