ΜΕΓΑΛΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ

Βασάνισε, βίασε και τεμάχισε εφτά κοπέλες κατά την έμμηνο ρύση τους. Ο όμορφος νεαρός που τον αποκάλυψε ο θείος το

Στις 9 Ιουλίου του 1967 βρέθηκε το πτώμα της 19χρονης φοιτήτριας, Τερίζ Φλέζαρ.

Βρισκόταν σε προχωρημένη αποσύνθεση, είχε μαχαιρωθεί περισσότερες από 30 φορές και ο δολοφόνος είχε κόψει τα πόδια της, στο ύψος του αστραγάλου.

Μέρες αργότερα, όταν το πτώμα της ήταν ακόμη στο γραφείο τελετών, ένας άγνωστος νεαρός άντρας ζήτησε να δει τη σορό και να τη φωτογραφήσει, δήθεν για να δώσει τη φωτογραφία στην οικογένειά της. Οι υπεύθυνοι δεν του έδωσαν άδεια και ο νεαρός έφυγε. Ήταν ένας όμορφος μελαχρινός, που οδηγούσε ένα μπλε Chevrolet. Αν και ισχυρίστηκε ότι ήταν φωτογράφος, δεν είχε μαζί του κάποια μηχανή.

Το επόμενο πτώμα βρέθηκε ένα χρόνο αργότερα, στις 5 Ιουλίου του 1968. Ανήκε στην 20χρονη Τζόαν Σελ, η οποία είχε βιαστεί και μαχαιρωθεί 25 φορές. Ο δολοφόνος είχε κόψει το λαρύγγι της και είχε δέσει τη φούστα της γύρω από τον λαιμό της.

Στις 20 Μαρτίου του 1969 εντοπίστηκε η 23χρονη Τζέιν Μίξερ. Είχε πυροβοληθεί δύο φορές στο κεφάλι και το καλσόν της ήταν δεμένο σφιχτά γύρω από τον λαιμό της. Δεν είχε βιαστεί, αν και ο δολοφόνος είχε κατεβάσει το εσώρουχό της. Όπως και οι προηγούμενες κοπέλες, η Μίξερ είχε έμμηνο ρύση.

Βασάνισε, βίασε και τεμάχισε εφτά κοπέλες κατά την έμμηνο ρύση τους. Ο όμορφος νεαρός με την άψογη εικόνα, που τον αποκάλυψε ο θείος του, ο οποίος ήταν αστυνομικός - Εικόνα1


Τα πρώτα πέντε θύματα

Τέσσερις μέρες αργότερα, το πτώμα της 16χρονης Μάραλιν Σκέλτον συγκλόνισε τις τοπικές αρχές. Είχε κακοποιηθεί τόσο άγρια, που οι αστυνομικοί δήλωσαν ότι ήταν η πιο στυγερή δολοφονία των τελευταίων τριάντα ετών. Είχε ξυλοκοπηθεί, μαστιγωθεί και μαχαιρωθεί. Ο δολοφόνος είχε βάλει ένα κομμάτι υφάσματος βαθιά μέσα στον λαιμό της για να πνίξει τις κραυγές της και στο τέλος, την κακοποίησε σεξουαλικά με ένα κλαδί. Ακολούθησαν άλλοι δύο φόνοι. Η 13χρονη Ντον Μπάσομ βρέθηκε νεκρή στις 16 Απριλίου του 1969 και η 21χρονη Άλις Κάλομ. Παρουσίαζαν πολλά κοινά στοιχεία με τα άλλα θύματα. Δολοφονήθηκαν τις ημέρες της περιόδου τους και ένα ρούχο τους ήταν τυλιγμένο γύρω απ’ τον λαιμό τους.

Σύμφωνα με την έρευνα της αστυνομίας, πολλές απ’ τις κοπέλες είχαν μιλήσει με ένα μελαχρινό νεαρό πριν από την εξαφάνισή τους, η ταυτότητα του οποίου όμως, ήταν δύσκολο να εξακριβωθεί. Σχεδόν όλα τα θύματα ήταν φοιτήτριες στο πανεπιστήμιο του Ανατολικού Μίσιγκαν και υπήρχαν πολλοί άντρες που ταίριαζαν με την περιγραφή. Γι’ αυτό, οι αρχές έστησαν ένα κόλπο για να τον πιάσουν.

ww.fnews.