ΚΡΗΤΗ

Βατραχάνθρωποι στη… μάχη των ερευνών για τον εντοπισμό του ψαροντουφεκά

Στη μάχη των… ερευνών για τον εντοπισμό του 33χρονου ψαροντουφεκά – τα ίχνη του οποίου χάθηκαν στους Καλούς Λιμένες – συμμετέχουν και βατραχάνθρωποι από την Μονάδα Υποβρύχιων Αποστολών του λιμενικού σώματος.

Οι έμπειροι δύτες ξεκίνησαν χθες τις έρευνες και σήμερα συνεχίζουν τις καταδύσεις ψάχνοντας να βρουν τον αγνοούμενο.

Την ίδια ώρα, στην μεγάλη επιχείρηση εντοπισμού που έχει στηθεί συμμετέχουν δύτες της ΕΜΑΚ, σκάφη του λιμενικού σώματος, ιδιώτες αλλά και εθελοντές.

Οι αρχές έχουν κόντρα τον… καιρό ο οποίος δεν τους επιτρέπει να «χτενίσουν» την περιοχή ωστόσο οι προσπάθειες συνεχίζονται με αμείωτο ενδιαφέρον.

Όσο περνούν οι ώρες, χάνονται οι ελπίδες

Όσο περνούν οι ώρες και δεν έχει φανεί κανένα ίχνος του 33χρονου ψαροντουφεκά χάνονται και οι ελπίδες για να βρεθεί ζωντανός.

Την πρώτη ημέρα που δηλώθηκε αγνοούμενος οι αρχές βρήκαν ένα ψαροντούφεκο, κάποια βαρίδια αλλά και το ρολόι του.

Με πρόβλημα υγείας ο 33χρονος ψαροντουφεκάς

Ο 33χρονος ψαροντουφεκάς πήγε για μόνος του για ψάρεμα το μεσημέρι της Τετάρτης ωστόσο οι ώρες περνούσαν και εκείνος δεν έδινε κανένα σημάδι στους συγγενείς του.

Μετά από κάποιες ώρες οι οικείοι του αποφάσισαν πως ήταν η ώρα να ενημερώσουν τις αρχές οι οποίες κινητοποιήθηκαν αμέσως και ξεκίνησαν τις έρευνες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, o 33χρονος είχε διαγνωστεί με τη νόσο των καταδυτών και οι γιατροί του είχαν απαγορεύσει να πηγαίνει μόνος του για ψαροντούφεκο.