ΚΡΗΤΗ

Βράβευση των 10 δημοφιλέστερων ξενοδοχείων της Κρήτης

Στην γερμανόφωνη τουριστική αγορά

Ανακοινώθηκαν  από την διαδικτυακή πλατφόρμα HolidayCheck τα βραβεία για τα δημοφιλέστερα ξενοδοχεία της σεζόν που μας πέρασε στο γερμανόφωνο κοινό (Γερμανία, Αυστρία, Ελβετία), το οποίο αποτελεί την κύρια αγορά του τουριστικού προιόντος της Κρήτης.

Την βάση για την ετήσια αυτή βράβευση αποτελούν περίπου 1 εκ. αξιολογήσεις ξενοδοχειακών μονάδων παγκοσμίως από ταξιδιώτες που διέμειναν στο εκάστοτε ξενοδοχείο. Η πλατφόρμα αξιολόγησης HolidayCheck θεωρείται πολύ αξιόπιστη και η κατάταξη κάθε ξενοδοχείου σε αυτήαποτελεί μάλιστα βασικό πεδίο διαπραγμάτευσης στα συμβόλαια των τουριστικών πρακτόρων με τα ξενοδοχεία.

Στην Κρήτη βραβεύτηκαν φέτος 10 συνολικά ξενοδοχεία με το HolidayCheck Award 2019. Τα βραβευμένα ξενοδοχεία είναι:

ΧΑΝΙΑ

Corissia Harmony Hotel στην Γεωργιούπολη
Corissia Princess Hotel στην Γεωργιούπολη
ΡΕΘΥΜΝΟ

Ikones Seafront Luxury Suites στο Ρέθυμνο
Hapimag Resort Damnoni στο Δαμνόνι
Hotel Alianthos Garden στον Πλακιά
ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Hotel Cactus Bay στην Σταλίδα
Hotel Cactus Royal στην Σταλίδα
Mitsis Rinela Beach Resort & Spa στο Κοκκίνι Χάνι
Pension Aretoussa στα Πιτσίδια
ΛΑΣΙΘΙ

St. Nicolas Bay Resort Hotel & Villas στον Άγιο Νικόλαο
HolidayCheck Gold Award

Τρία μάλιστα από τα βραβευμένα ξενοδοχεία της Κρήτης, το Corissia Princess Hotel στην Γεωργιούπολη, Hapimag Resort Damnoni στο Δαμνόνι και το Hotel Alianthos Garden στον Πλακιά έλαβαν επιπλέον την μέγιστη διάκριση της πλατφόρμας το HolidayCheck Gold Award 2019.

Το «χρυσό βραβείο» απονέμεται μόνο σε ξενοδοχεία που έχουν βραβευτεί με το ετήσιο βραβείο της πλατφόρμας τουλάχιστον 5 έτη στη σειρά χωρίς διακοπή.

Το Corissia Princess Hotel έχει λάβει 2 Gold Awards (2018 & 2019) καθώς βραβεύεται ανελλιπώς για έκτη συνεχόμενη τουριστική σεζόν.

cretapost.gr