ΚΡΗΤΗ

Βραβείο στη Λότζια για την ιστοσελίδα της

Μία ακόμα διάκριση πέτυχε το Ηράκλειο καθώς κέρδισε μία θέση ανάμεσα στους 16 φιναλίστ του πανευρωπαϊκού τελικού των βραβείων “WEB AWARDS” 2018.

Η επίσημη υποψηφιότητα της νέας ιστοσελίδας τουρισμού του Δήμου Ηρακλείου Visitheraklion.eu στα βραβεία Web Awards της Ευρωπαϊκής Ένωσης (https://webawards.eurid.eu) κατατέθηκε τον Ιούλιο του 2018, μετά από διαδικτυακή ψηφοφορία, που διεξήχθη σε όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής’Ενωσης.

Η τελετή απονομής των βραβείων θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου στο Theatre Du Vaudeville των Βρυξελλών.

Όπως δήλωσε ο εντεταλμένος σύμβουλος Τουρισμού κ. Gian Andrea Garancini, πρόκειται για μία σημαντική διάκριση που επιβραβεύει τις προσπάθειες που καταβάλει η δημοτική Αρχή του προκειμένου να αναδείξει την πόλη ως τουριστικό προορισμο.

Η επιτυχία αυτή, συνέχισε, ανεξάρτητα από το χρώμα του μεταλλίου που θα προκύψει, αποδεικνύει ότι η τουριστική στρατηγική του Δήμου βρίσκεται σε καλό δρόμο.

«Η νέα ιστοσελίδα μας είναι όχι απλά μία ακόμα διεύθυνση στον παγκόσμιο ιστό, αλλά έχει μία δυναμική που μπορεί να κάνει την πόλη του Ηρακλείου αγαπημένο τόπο διαμονής των επισκεπτών.

Παράλληλα εμπλουτίζεται συνεχώς με νέα λογισμικά και καινοτόμες ιδέες, θα βοηθήσει ουσιαστικά στην προβολή του Ηρακλείου και της Κρήτης, αφού προσφέρει στον επισκέπτη την δυνατότητα να προγραμματίσει εκ τον προτέρων το ταξίδι του και να ζήσει την εμπειρία που ψάχνει στον προορισμό του» επισημαίνει ο κ. Garancini, ευχαριστώντας τα στελέχη του τμήματος τουρισμού και πληροφορικής του Δήμου καθώς και τους εμπειρογνώμονες του Πανεπιστημίου Κρήτης που συνέβαλαν ουσιαστικά στη δημιουργία της νέας ιστοσελίδας.