ΚΟΣΜΟΣ

Βρετανία: Ζευγάρι παντρεύτηκε στο πρώτο ραντεβού, ζούσε με τους πρώην της γυναίκας και χώρισε σε δύο μήνες

Η Σάρα Έλιοτ και ο Πολ Έντουαρντς παντρεύτηκαν στο Λας Βέγκας, αμέσως μετά τη γνωριμία τους – Έμειναν με τους δύο πρώην της Σάρα και χώρισαν μετά από δύο μήνες – Μετά τον χωρισμό, η Σάρα αποκήρυξε τη μονογαμία

Γνωρίστηκαν μέσω διαδικτύου, συναντήθηκαν στο αεροδρόμιο του Γκάτγουικ για το πρώτο τους ραντεβού και λίγες ώρες αργότερα παντρεύτηκαν στο Λας Βέγκας, την ημέρα των Χριστουγέννων και χώρισαν μετά από δύο μήνες.

Ο λόγος για τη Σάρα Έλιοτ και τον Πολ Έντουαρντς από τη Βρετανία.  Μετά την επιστροφή τους από το Λας Βέγκας, ξεκίνησαν τα δύσκολα. Πρώτο βήμα η συγκατοίκηση, όπου το ζευγάρι αναγκάστηκε να ζει με δύο πρώην της Σάρα, με όνομα επίσης Πολ. Κι όχι μόνον αυτό, αλλά η Σάρα αποκάλυψε στον Πολ ότι του αρέσουν τα kinky πάρτι, κάτι που ο νεόνυμφος δεν είδε με καλό μάτι.

Δύο μήνες μετά, το ζευγάρι χώρισε και σύμφωνα με τη Sun, αποφάσισε να επιστρέψει στον άτακτο τρόπο ζωής της. Η Σάρα αποκάλυψε ότι ο γάμος της τελείωσε και ότι η ίδια αποκηρύσσει την μονογαμία, λέγοντας ότι ασπάζεται τον σαδομαζοχισμό.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Σάρα αναγκάστηκε να αφήσει τη δουλειά της, σαν νταντά, καθώς είδαν το φως της δημοσιότητας φωτογραφίες της σε σαδομαζοχιστικά πάρτι. Πλέον, βγαίνει ραντεβού με δύο αγόρια, ηλικίας 27 και 29 ετών και δεν σκοπεύει να εμπλακεί σε μονογαμικές σχέσεις. Επίσης, δεν προτίθεται να βγει ραντεβού με κάποιον που ονομάζεται Πολ.

Πάντως η Σάρα δεν μετάνιωσε, καθώς είπε στη Sun ότι ο γάμος της μπορεί να τελείωσε, αλλά της άνοιξε έναν καινούριο κόσμο. Δεν πιστεύει στην μονογαμία και την αποκλειστικότητα, ούτε στο για πάντα, ενώ τώρα λατρεύει την πολυγαμική ζωή της.

Αν και προσπάθησε να δείξει στον Πολ τον κόσμο της και πήγαν σε πάρτι ανταλλαγής συντρόφων σε ένα κλαμπ στο κεντρικό Λονδίνο, τελικά όχι μόνο δεν κατάφεραν να σώσουν τη σχέση τους, αλλά αποξενώθηκαν.

Πάντως οι δικοί της δεν εξεπλάγησαν όταν τους ανακοίνωσε τον χωρισμό, καθώς η σχέση της με τον γαμπρό ήταν ανύπαρκτη πριν τον γάμο, ενώ ο έγγαμος βίος αντιμετώπιζε προβλήματα, καθώς έμεναν με τους πρώην της.

zeyga1
Το ζευγάρι