ΚΡΗΤΗ

“Βροχή” οι προσαγωγές στην Κρήτη για την εκτέλεση του 23χρονου Πακιστανού 

 

του Γιώργου Ι. Παπαδάκη

Απίστευτη δόση εκδικητικότητας που ξεπερνά τη φαντασία ενός φυσιολογικού ανθρώπου, βλέπουν οι αρχές πίσω από την άγρια δολοφονία του 23χρονου Πακιστανού στον Άγιο Νικόλαο.

Ο τρόπος εκτέλεσης τα λέει όλα. Σίγουρα αυτός ή αυτοί που έκαναν αυτό το πράγμα, ήθελαν εκδίκηση και την πήραν με τον πιο βίαιο τρόπο” σχολιάζει αξιωματικός της τοπικής ΕΛ.ΑΣ για τη σφαγή του νεαρού αλλοδαπού.

Στο μάτι των Αρχών οι Πακιστανοί

Την ίδια ώρα, οι Αρχές του νησιού, σε μία προσπάθεια να βρουν την άκρη του νήματος και φυσικά τους δράστες της άγριας δολοφονίας, σκανάρουν κάθε Πακιστανό που βρίσκεται αλλά και που έρχεται στην Κρήτη.

Γι’αυτό το λόγο, κυρίως στα λιμάνι του νησιού, οι έλεγχοι του Λιμενικού είναι κάτι παραπάνω από εντατικοί. Χαρακτηριστικό της προσπάθειας που γίνεται για τον εντοπισμό των δραστών, είναι οι πολλές προσαγωγές ατόμων από το Πακιστάν, κάτι που γίνεται σε όλα τα λιμάνια της Κρήτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο Ηράκλειο μόνο, έχουν γίνει περισσότερες από 50 προσαγωγές Πακιστανών τις τελευταίες δύο ημέρες. 

Και ενώ μπορεί την προανάκριση να την έχει πάρει το Λιμεναρχείο Αγίου Νικολάου, εντούτοις η συμβολή της τοπικής ΕΛ.ΑΣ είναι πολύτιμη και απαραίτητη.

Για το λόγο αυτό, Λιμενικό και ΕΛ.ΑΣ αξιοποιούν στο ακέραιο κάθε στοιχείο που συλλέγουν προκειμένου να τιμωρηθούν εκείνοι που εκτέλεσαν με τόσο βαναυσότητα τον 23χρονο που σύμφωνα με άλλους ομοεθνείς του, ήταν ένας ήσυχος και εργατικός νέος

ekriti.gr