ΚΡΗΤΗ

Β’ ΛΥΚΕΙΟΥ ΑΡΡΕΝΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 1978: Θα συναντηθούν ξανά μετά από 40 χρόνια

Το σχολικό κουδούνι θα χτυπήσει ξανά μετά από 40 ολόκληρα χρόνια, για τους αποφοίτους του ιστορικού Β’ Λυκείου Αρρένων Ηρακλείου έτους 1978,   και είναι βέβαιο πως θα ξυπνήσει πάμπολλες αναμνήσεις  όλων αυτών, που για χρόνια συνταξίδευαν στον χώρο της γνώσης στα ανέμελα εφηβικά τους χρόνια.

Η συνάντηση-επανένωση (reunion τη λέμε  τώρα) θα γίνει την Παρασκευή 9η Νοεμβρίου   στις Αρχάνες στο χώρο που έχει επιλεγεί με προσέλευση την 7:00 μ.μ. Η οργανωτική επιτροπή εδώ και καιρό, επεξεργάζεται και έχει ασχοληθεί ενεργά γι’ αυτή τη συνάντηση.

Χοροεσπερίδα ATLANTIS 1977 με τον Μάνο Χατζιδάκη
Χοροεσπερίδα ATLANTIS 1977 με τον Μάνο Χατζιδάκη

Ήδη έχουν γίνει αρκετές επαφές, ενώ δημιουργήθηκε και ομάδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης με τίτλο «Απόφοιτοι Β’  Λυκείου Ηρακλείου 1978» η οποία έχει τύχει θερμής υποδοχής. Σ’ αυτήν εκτός της επικοινωνίας των μελών της αναρτώνται φωτογραφίες από σχολικές χρονιές, εκδηλώσεις, εκδρομές, ποδοσφαιρικούς αγώνες κ.ά.

Είναι βέβαιο πως στη συνάντηση θα ξετυλιχθούν ιστορίες με  μνήμες καθηγητών: Ασκοξυλάκη, Κωστάκη, Οικονομάκη, Γωνιωτάκη, Λυδάκη, Αστρινάκη, Λάμπρου, Σκαρβελάκη, Κοζυράκη, Καλικάκη, πατέρα Μ. Γιγουρτάκη, Περισυνάκη, Αθανασάκη, Κρασονικολάκη, Παπαδάκη, Λιοντάκη και άλλους, που ο καθένας με τον δικό του τρόπο πριν από 40 χρόνια συνέβαλε και σφράγισε την πορεία του καθενός μας.

Β’ ΛΥΚΕΙΟΥ ΑΡΡΕΝΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 1978: Από σχολική εκδρομή
Από σχολική εκδρομή

‘’Πλησιάζοντας στα 60 -τονίζει η οργανωτική επιτροπή- και για να ακριβολογούμε στα 58  χρόνια, οι συμμαθητές μας  επισφραγίζοντας -στο σύνολό τους- μια λαμπρή  ανθρώπινη μα και στη συνέχεια επαγγελματική πορεία, παρά τις όποιες αντιξοότητες πορεύονται  ή μάλλον πορευόμαστε προς το μέλλον με δύναμη, ελπίδα και αισιοδοξία.

Οι νεολαίοι του 1978, του ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΑΡΡΕΝΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ με χαρά  θα συναντηθούν  ξανά. Φαλακροί αρκετοί,  με άσπρα μαλλιά κάποιοι άλλοι, με γκρίζα οι πιο τυχεροί,  μα πάνω απ’ όλα με τη φλόγα και την αγάπη όλων σε μια αξέχαστη εποχή με εμπειρίες πολλές που φέρνει τη σφραγίδα του Β’ Λυκείου Αρρένων Ηρακλείου, αποφοιτησάντων τον Ιούνιο του 1978”.

Η οργανωτική επιτροπή -Αλεξανδράκης Γιάννης, Γκόγκολος Γιάννης και  Φραγκιαδάκης Γιώργος -καλεί όλους τους απόφοιτους του «Δεύτερου Λυκείου Αρρένων  Ηρακλείου 1978»  να δηλώσουν συμμετοχή στη συνάντηση αυτή.

Επικοινωνία μέσω Facebook στη σελίδα: «40 Χρόνια μετά. Απόφοιτοι 2ου Λυκείου Ηρακλείου 1978», https://www.facebook.com/events/292978251263440/

και μέσω messenger στη σελίδα: https://www.facebook.com/messages/t/1845892638860946.

.patris.gr/