ΚΡΗΤΗ

«Γάζωσαν» αγροτικό φορτηγάκι σε χωριό του Ηρακλείου

Στο σημείο έφτασαν άνδρες της Ασφάλειας Ηρακλείου που συνέλεξαν πλήθος κάλυκες διαφόρων διαμετρημάτων, γεγονός που δείχνει ότι οι δράστες ήταν περισσότεροι από ένας
Απανωτοί πυροβολισμοί σκόρπισαν τρόμο και πανικό στις 2.30΄ τα ξημερώματα της Παρασκευής στον οικισμό της Γέργερης στον Δήμο Γόρτυνας του Ηρακλείου, όταν άγνωστοι έβαλαν στο σημάδι το αγροτικό φορτηγάκι ενός 25χρονου, που ήταν σταθμευμένο έξω από το σπίτι του ιδιοκτήτη του.

Οι δράστες “γάζωσαν” το όχημα με καταιγισμό πυρών από πυροβόλα όπλα διαφόρων τύπων και έσπευσαν να εξαφανιστούν, πριν βγουν από τα σπίτια τους οι τρομοκρατημένοι κάτοικοι της περιοχής για να δουν τι συνέβαινε. Ο ιδιοκτήτης του οχήματος το βρήκε κυριολεκτικά σαν… σουρωτήρι πό τις σφαίρες και ειδοποίησε την Αστυνομία.

Στο σημείο έφτασαν άνδρες της Ασφάλειας Ηρακλείου που συνέλεξαν πλήθος κάλυκες διαφόρων διαμετρημάτων, γεγονός που δείχνει ότι οι δράστες ήταν περισσότεροι από ένας. Όλοι εστάλησαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια για βαλλιστική εξέταση, ενώ ο 25χρονος ιδιοκτήτης του αγροτικού έδωσε κατάθεση και δήλωσε ότι δεν είχε διαφορές με κάποιους που να ήθελαν να του κάνουν κακό.