ΚΡΗΤΗ

Γάμος αλληλεγγύης και ανθρωπιάς στο Ηράκλειο

Σε μια πολύ συγκινητική πράξη προχώρησε ένα ζευγάρι νεόνυμφων χθες στο Ηράκλειο!!

Αντί για μπομπονιέρες αποφάσισε το ποσό αυτό να δοθεί στον Ηρακλειώτη αθλητή του motor cross Αλέξανδρου Αλεξάκη.
Ως γνωστόν ο Μανώλης τραυματίστηκε κατά την διάρκεια αγώνα στην Τρίπολη και βρίσκεται σε κέντρο αποκατάστασης.

2

Ο Δημήτρης Αποστολάκης της Κίτρινης Αποστολής στην σελίδα της ομάδας στο fecebook γράφει:

Επειδή πολλές φορές στη ζωή μας τα πράγματα δεν έρχονται όπως τα θέλουμε, υπάρχουν κάποιες στιγμές που μας δείχνουν
ότι δεν υπάρχει πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή από την υγεία!!!! Όλοι θα έχετε ακούσει πριν λίγο καιρό το τραυματισμό του αθλητή motor cross Αλέξανδρου Αλεξάκη σε αγώνα στη Τρίπολη!!!
Από τότε λοιπόν ξεκίνησε ο Γολγοθάς της οικογένειας για να μπορέσει αυτό το νέο παιδί να σταθεί ξανά στα πόδια του!! Τα πράγματα εξελίσσονται καλά για το 24χρονο παλικάρι, αλλά δυστυχώς το οικονομικό είναι δυσβάσταχτο για την οικογένεια καθώς το κόστος διαμονής και παραμονής στο κέντρο αποκατάστασης είναι απαγορευτικό για το μεγαλύτερο μέρος των οικογενειών της χώρας μας!! Όταν λοιπόν οι νεόνυμφοι μας είπαν ότι θέλουν να δώσουν τα χρήματα από τις μπομπονιέρες για καλό σκοπό, εμείς τους προτείναμε να καταθέσουν οι ίδιοι το ποσό που θα ήθελαν να διαθέσουν στο λογαριασμό του παιδιού!! Έτσι λοιπόν ένα αξιοσέβαστο πόσο θα συνδράμει στην αποκατάσταση της υγείας του παιδιού!!
Όλοι εμείς λοιπόν θέλουμε να ευχαριστήσουμε το ζευγάρι για την συγκινητική τους πράξη, να ζήσουν ευτυχισμένοι ως τα βαθειά γεράματα και να ευχηθούμε ταχεία ανάρρωση στο παλικάρι!!

1

cretapost.