ΕΛΛΑΔΑ

Γέμισαν οι φυλακές της χώρας με φυγόποινους!

Ο ένας μετά τον άλλον έπεφταν από την Τρίτη οι φυγόποινοι στα χέρια των αστυνομικών αρχών της χώρας! Μάλιστα, όλοι όσοι συνελήφθησαν σε διάφορες περιοχές είχαν καταδικαστεί σε ποινές που προβλέπουν εγκλεισμό, με αποτέλεσμα να οδηγηθούν σε σωφρονιστικά καταστήματα με εντολές των κατά τόπους εισαγγελέων.

Στη Λάρισα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας 57χρονος Έλληνας, καθώς διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Λάρισας για υπεξαίρεση, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης δέκα ετών.

Στην Πάτρα, αστυνομικοί της Ασφαλείας συνέλαβαν μια 39χρονη Ελληνίδα στην οποία έκαναν έλεγχο και διαπιστώθηκε ότι σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αμαλιάδας για εμπρησμό, με την οποία της είχε επιβληθεί ποινή κάθειρξης έξι ετών.

Στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας 33χρονος Έλληνας, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης για διακεκριμένη κλοπή, με την οποία του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης έξι ετών.

Στη Ρόδο, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας ένας 27χρονος Έλληνας σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου κακουργημάτων Λαμίας για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών που διέπραξε το 2017, με ποινή φυλάκισης πέντε ετών.

Στην Καρδίτσα, αστυνομικοί της Ασφάλειας συνέλαβαν έναν 28χρονο Έλληνα, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας για κλοπή, με ποινή φυλάκισης δύο ετών.

Στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Τεμπών ένας 52χρονος Έλληνας, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας για κλοπή, με ποινή φυλάκισης επτά μηνών.

Στην Καρδίτσα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας 48χρονος Έλληνας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Καρδίτσας για κλοπή, με ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών.