ΕΛΛΑΔΑ

Γαργαλιστικές λεπτομέρειες για το πάρτι των 5 εκατ. ευρώ στη Μύκονο

Ποιος το διοργάνωσε, το μενού, τα λίαρ τζετ και το ντύσιμο

Περισσότερα από 400 άτομα εργάστηκαν για το πάρτι- υπερπαραγωγή που διοργάνωσε στην Παράγκα Μυκόνου ο Ισραηλινός μεγιστάνας και πρόεδρος της Ατλέτικο Μαδρίτης Idan Ofer προκειμένου να γιορτάσει με την τέταρτη σύζυγό του την 10η επέτειο του γάμου του.

Όπως μετέδωσε το δελτίο ειδήσεων του Alpha, το σκηνικό ήταν εμπνευσμένο από το Φεστιβάλ του Φλεγόμενου Ανθρώπου, που διοργανώνεται κάθε χρόνο στην Νεβάδα των ΗΠΑ. Κυριαρχούσαν τα γιγάντια ομοιώματα, ανθρώπινα και μη, όπως ένα του Βούδα κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από λάστιχα αυτοκινήτων. Όσον αφορά το dress code, ήταν και αυτό εναρμονισμένο στο πνεύμα του αμερικανικού φεστιβάλ και όλοι οι καλεσμένοι είχαν ντυθεί με πανάκριβα κουστούμια.

Το κόστος της εκδήλωσης έφτασε τα 5.000.000 ευρώ, ενώ 400 άνθρωποι για 3 εβδομάδες δούλεψαν εντατικά ώστε όλα να είναι έτοιμα στην ώρα τους. Το μενού περιελάμβανε πλούσιο φαγητό όπως φρέσκα ψάρια, ξιφίες, θαλασσινά, κρεατικά.

Η guest list περιλάμβανε 700 προσκεκλημένους – στην πλειονότητά τους προσωπικότητες και VIP- που κατέφτασαν στο νησί των Ανέμων με λίαρ τζετ, ελικόπτερα και θαλαμηγούς.