ΣΧΕΣΕΙΣ

Γιατί οι ομοφυλόφιλοι κάνουν καλύτερο σεξ από τους ετεροφυλόφιλους σύμφωνα με νέα επιστημονική έρευνα

Οι ομοφυλόφιλοι αν και έχουν αντιμετωπίσει τον ρατσισμό έντονο στο πετσί τους και έχουν έρθει αντιμέτωποι με μεγάλη δόση κριτικής από το κοινωνικό σύνολο, τελικά έχουν με το μέρος τους την επιστήμη καθώς παρατηρήθηκε μετά από μελέτες ότι κάνουν καλύτερο σεξ από τους στρέιτ.

Οπως αναφέρει δημοσίευμα του Independent, μια ομάδα Αμερικανών ερευνητών μελέτησαν τις διαφορές στον οργασμό που έχουν οι ομοφυλόφιλοι, ετεροφυλόφιλοι και αμφιφυλόφιλοι άνδρες και γυναίκες, καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι το σεξ ανθρώπων του ίδιου φύλουείναι καλύτερο.

Μάλιστα όπως σημειώνουν χαρακτηριστικά είναι καλύτεροι στο να φέρνουν τους εραστές τους στην έκσταση.

Οι ερευνητές με επικεφαλής τον καθηγητή ψυχολογίας Ντέιβιντ Φρέντερικ ισχυρίζονται ότι παρόλο που οι ετεροφυλόφιλοι άνδρες είναι πιο πιθανό να έχουν οργασμό κατά τη διάρκεια του σεξ (95%), οι ομοφυλόφιλοι και αμφισεξουαλικοί άνδρες δεν βρίσκονται πολύ πίσω (89% και 88% αντίστοιχα).

Επιπλέον, το 86% των ομοφυλόφιλων γυναικών είπε ότι πάντα έρχονται σε οργασμό, σε σύγκριση με το 66% των αμφιφυλόφιλων γυναικών και το 65% των ετεροφυλόφιλων γυναικών.

Με την προϋπόθεση ότι το καλό σεξ ορίζεται από τη συχνότητα των οργασμών, η έρευνα σημείωσε ότι το σεξ μεταξύ δύο ανδρών ή δύο γυναικών μπορεί να είναι καλύτερο από το σεξ μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας.

Το άλλο προφανές συμπέρασμα από αυτή τη μελέτη είναι ότι οι άνδρες γενικά, ανεξάρτητα από την σεξουαλικότητά τους, έρχονται σε οργασμό περισσότερο από τις γυναίκες, όπως σημείωσε ο καθηγητής Ντέιβιντ Φρέντερικ.

Κάθε μήνα, δεκάδες περιοδικά και άρθρα επισημαίνουν διαφορετικούς τρόπους για να βοηθήσουν τις γυναίκες να επιτύχουν τον οργασμό πιο εύκολα.

«Για πολλούς ανθρώπους ο οργασμός είναι ένα σημαντικό κομμάτι τις σεξουαλικής σχέσης», τονίζει ο Φρέντερικ.

Η μελέτη διαπίστωσε επίσης ότι οι γυναίκες είχαν περισσότερες πιθανότητες να έρθουν σε οργασμό εάν λάμβαναν περισσότερο στοματικό σεξ, είχαν μεγαλύτερη διάρκεια στη σεξουαλική επαφή, ήταν πιο ικανοποιημένες από τη σχέση τους, ζητούσαν αυτό που ήθελαν στο κρεβάτι, επαινούσαν τον σύντροφό τους για κάτι που έκαναν στο κρεβάτι, νέες θέσεις, πραγματοποίησαν φαντασιώσεις και εξέφρασαν τα συναισθήματά τους κατά τη διάρκεια του σεξ.

«Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι σε πολλά ζευγάρια υπάρχει διαφορά στις επιθυμίες: ο ένας από τους δυο επιθυμεί το σεξ πιο συχνά από τον άλλον. Στα ετεροφυλόφιλα ζευγάρια το άτομο αυτό είναι συνήθως ο άνδρας» κατέληξε ο επικεφαλής της έρευνας.