ΣΧΕΣΕΙΣ

Για να το απολαύσει το ίδιο με σένα! Η καλύτερη σεξουαλική στάση για πρωκτικό σεξ!

Πολλά ζευγάρια τείνουν να επιλέγουν την στάση στα τέσσερα όταν θέλουν να δοκιμάσουν πρωκτικό σεξ. Δεν αποτελεί όμως τη μόνη σου επιλογή, συμβουλεύει η σεξολόγος και ειδική των σχέσεων Dr. Carlen Costa.

 

Στη πραγματικότητα,  το να χρησιμοποιείς μια σεξουαλική στάση για πρωκτικό σεξ στην οποία της προσφέρεις περισσότερο έλεγχο στην ένταση και το βάθος της διείσδυσης, μπορείς με αυτόν τον τρόπο να κάνεις την πίσω είσοδο, μια περισσότερο απολαυστική εμπειρία για εκείνη.

Για την ακρίβεια μια μόνο κίνηση της δίνει το ελεύθερο των κινήσεων και τον έλεγχο του ρυθμού, της γωνίας και του βάθους της διείσδυσης, ενώ ταυτόχρονα σου παρέχει εύκολη πρόσβαση στην κλειτορίδα της για επιπλέον διέγερση.

Η στάση αυτή ονομάζεται «The Matterhorn», σαν το γνωστό βουνό στις Άλπεις. Δίνει στην σύντροφο σου τον απαραίτητο έλεγχο, ανοίγοντας τους γοφούς της όσο χρειάζεται και προσφέροντας της μεγαλύτερη άνεση κατά τη διαδικασία. Επίσης φέρνει τα κορμιά σας ακόμη πιο κοντά απ΄ ότι στο doggy style sex.

Πως να το κάνεις

Βάλε μαξιλάρια κάτω από το στήθος της έτσι ώστε να μπορεί να ακουμπάει τους αγκώνες της. Ο κορμός της πρέπει να βρίσκεται σε γωνία 45 μοιρών από το κρεβάτι ή το πάτωμα. Πρέπει να γονατίσει με τα πόδια της ανοιχτά, όσο εσύ θα μπαίνεις από πίσω της.

Φαντάσου το κάπως έτσι: