ΚΡΗΤΗ

Γυναίκα οδηγός άφησε μέσα στη βροχή μητέρα με το βρέφος της στο καρότσι Προτίμησε να πάρει τουρίστες που περίμεναν σε κεντρική πλατεία των Χανίων

Ένα περιστατικό που προκάλεσε πλήθος αρνητικών σχολίων σημειώθηκε το μεσημέρι στο κέντρο των Χανίων με πρωταγωνιστή μια γυναίκα επαγγελματία οδηγό και τη μητέρα ενός βρέφους, η οποία για ώρα περίμενε στην καταρρακτώδη βροχή, μαζί με το μωρό της που ήταν σε καρότσι, να επιβιβαστεί σε ταξί.

 

Στην συγκεκριμένη πιάτσα, στην πλατεία 1866, λόγω και της έντονης βροχόπτωσης, υπήρχε πολύς κόσμος, στην πλειοψηφία τους τουρίστες, που περίμεναν, μαζί με την μητέρα, να ελευθερωθεί ένα αυτοκίνητο.

Στο ίδιο σημείο,  βρίσκονταν – ευτυχώς – και μια άλλη Χανιώτισσα με την 19χρονη κόρη της, η οποία είδε μπροστά της και κατέγραψε την συμπεριφορά απέναντι στην μητέρα, την οποία κανείς δεν επιβίβαζε στο ταξί, αν και ήταν μούσκεμα, τόσο αυτή όσο και το μωρό της, καθώς οι επαγγελματίες αυτοκινητιστές έδιναν προτεραιότητα στην μεταφορά των τουριστών.

Το αποκορύφωμα της ιστορίας; Μια γυναίκα οδηγός, την έβγαλε σχεδόν από το ταξί, την ώρα που προσπαθούσε να επιβιβαστεί προκειμένου να παραλάβει τουρίστες. Εκεί, ωστόσο, βρέθηκαν κάποιοι να υπερασπιστούν την μητέρα ενώ ένας άλλος οδηγός ταξί, άντρας, βγήκε στην βροχή και βοήθησε να κοπέλα να επιβιβαστεί σε άλλο όχημα.

Αύριο, η μητέρα θα μεταβεί στα γραφεία της εταιρείας προκειμένου να δώσει κατάθεση για το συμβάν.

flashnews.gr