ΚΡΗΤΗ

Δεκατέσσερα ήδη, τα θύματα του … ληστή της καδένας!

Αύριο το πρωί απολογείται στην αρμόδια ανακρίτρια Ηρακλείου

Σε εφιάλτη για τουλάχιστον δεκατέσσερις γυναίκες στο Ηράκλειο είχε μετατραπεί ο ληστής … της καδένας, όπως αποκαλύπτεται από τις μαρτυρικές καταθέσεις των ίδιων των θυμάτων.

Ήδη στις πρώτες δέκα παθούσες, προστέθηκαν σήμερα άλλες τέσσερις ενώ οι Αρχές δεν αποκλείουν να υπάρξουν και άλλες καταγγελίες σε βάρος του.

Ο 33χρονος Ηρακλειώτης, ο οποίος απασχολεί πρώτη φορά την Αστυνομία, δε δίσταζε ακόμα και να ρίξει κάποια από τα θύματα του στο έδαφος μόνο και μόνο για να μπορέσει να αρπάξει το χρυσαφικό που φορούσαν στο λαιμό.

Μία γιαγιά υπέστη κατάγματα από την βίαιη πτώση της στο έδαφος ενώ μία ακόμα γυναίκα τραυματίστηκε από την επίθεση του 33χρονου «αρπακτικού» μέρα-μεσημέρι.

Την κλείδωσε στο σπίτι της και πήρε το κλειδί

Τυχερή μέσα στην ατυχία της στάθηκε μία άλλη γυναίκα, η οποία αντιλήφθηκε ότι την ακολουθούσε. Άρχισε να τρέχει με όλη της τη δύναμη, μπήκε στο σπίτι της όμως από την ταραχή δεν πρόλαβε να βγάλει το κλειδί από την πόρτα. Ο 33χρονος, μάλλον αψυχολόγητα ή ίσως θέλοντας να την …τιμωρήσει επειδή τού διέφυγε, κλείδωσε την πόρτα και πήρε το κλειδί μαζί του. Το κλειδί βρέθηκε στην κατοχή του από αστυνομικούς που έκαναν έρευνα στο σπίτι του.

Σε βάρος του 33χρονου ασκήθηκε και κακουργηματική ποινική δίωξη για ληστείες ενώ επίσης κατηγορείται για κλοπές και επικίνδυνες σωματικές βλάβες. Πήρε προθεσμία να απολογηθεί στην αρμόδια ανακρίτρια Ηρακλείου αύριο στις 10 το πρωί.

cretalive.gr