ΣΠΙΤΙ

Δεν ξέρετε πώς να διακοσμήσετε φανταστικά τις πήλινες γλάστρες σας; – Σας προσκαλούμε να δείτε αυτό το άρθρο

Δεν ξέρετε πώς να διακοσμήσετε τα κεραμικά σας δοχεία; Είναι μια απλή ερώτηση και μπορείτε να βρείτε την απάντηση μέσω αυτών των δημιουργικών ιδεών. Έτσι, αν δεν έχετε κάνει σχέδια για το Σαββατοκύριακο και θέλετε να περάσετε το χρόνο σας με πιο δημιουργικό τρόπο, δείτε τι υπέροχα έργα έχουμε προετοιμάσει παρακάτω.

Διακόσμηση πήλινων γλαστρών, μια χαλαρωτική δραστηριότητα

Γιατί λέμε για μια τέτοια δραστηριότητα είναι χαλαρωτική ; Πρώτα απ ‘όλα, επειδή ένα χόμπι βάζει τη φαντασία του καθενός στην προσπάθεια, και δεύτερον, ότι εξαιτίας μιας τέτοιας προσπάθειας μπορεί να προκύψουν μερικά θεαματικά διακοσμητικά αντικείμενα.
Απλοί τρόποι να διακοσμήσετε τα κεραμικά δοχεία

Μπορείτε να διακοσμήσετε τα γλάστρες με δύο διαφορετικούς τρόπους. Αλλά προτού να μάθετε ποια είναι αυτά, ίσως πρέπει επίσης να διευκρινίσουμε ότι είναι εξίσου εύκολο να τεθούν σε εφαρμογή.

Πώς να διακοσμήσετε τα γλάστρες χρησιμοποιώντας πολύχρωμα χρώματα

Επιλέξτε τρία ή τέσσερα χρώματα που σας αρέσουν, γυρίστε το δοχείο σας και ρίξτε μερικές σταγόνες, αφήνοντάς τες να τρέξουν από την άκρη του δοχείου προς τα κάτω. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε υφές με σφουγγάρι πιάτων.

Πολύχρωμα σπρέι και στένσιλ σαν ιδέες για να διακοσμήσετε τις γλάστρες


Οι χρωματισμένοι ψεκασμοί είναι ένας ακόμη απλός τρόπος για να διακοσμήσετε τις γλάστρες. Κόψτε σχήματα χαρτιού που σας αρέσουν, τα κολλάτε στα δοχεία και ψεκάστε με το χρωματικό ψεκασμό.