ΓΥΝΑΙΚΑ

Δες πώς θα καταφέρεις να μακρύνεις επιτέλους τα μαλλιά σου!

Μεγάλο ποσοστό γυναικών εύχεται να μπορούσαν να μεγαλώσουν τα μαλλιά τους γρήγορα και αν ήταν εύκολο, ανέξοδα! Έχοντας κολλητή που θα έκανε τα πάντα για να το καταφέρει μπήκα πολλές φορές στη διαδικασία να βρω λύσεις.

Να μην κρύβομαι πίσω από το δάχτυλο μου, μετά από ένα τραυματικό κούρεμα, τις δοκίμασα κι εγώ. Από όσα ανακάλυψα όμως, έμεινα ευχαριστημένη μονάχα με μια μάσκα. Σπατάλησα μόνο 5 ευρώ και είδα τα μαλλιά μου να επανέρχονται πολύ γρήγορα.

Θέλουμε μόνο 3 υλικά: 1 κουταλιά καστορέλαιο. 1 κουταλιά αμυγδαλέλαιο. Και το υλικό που ίσως κοροϊδεύεις και δε πιστέψεις πως βοηθά, το βούτυρο. Από αυτό θα χρειαστείς μονάχα μισή κουταλιά.

Ανακάτεψέ τα και πέρασε τα σε όλο το τριχωτό της κεφαλής. Περίμενε 20 λεπτά και ξέπλυνε με άφθονο νερό, μέχρι να νιώθεις να τρίζει η τρίχα σου, πράγμα που σημαίνει πως καθάρισε τελείως. Το καστορέλαιο βοηθά στην ενδυνάμωση της τρίχας και το αμυγδαλέλαιο απελευθερώνει όλες τις τραυματισμένες ουσίες της τρίχας. Κάτι σαν επανόρθωση δηλαδή. Το βούτυρο, τώρα, λέγεται πως ενυδατωνεί το δέρμα και έτσι βοηθά στο να εκκρίνει τις απαραίτητες ουσίες ώστε να αναπτυχθούν οι τρίχες.

Δοκίμασε και θα δεις πως θα ευγνωμονείς το ewoman.