ΚΡΗΤΗ

Δημοτικό ακίνητο στο “κάδρο” για τη λαϊκή αγορά της Ν.Αλικαρνασσού

Το τοπικό συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα υπέρ της μεταφοράς σε ακίνητο 18 στρεμμάτων, μπροστά στις φυλακές – Ως το Φθινόπωρο αναμένεται οριστική λύση

Τη μεταφορά της λαϊκής αγοράς της Ν.Αλικαρνασσού από την οδό Δημοκρατίας-Καρίας στο δημοτικό ακίνητο μπροστά από τις φυλακές εκτάσεως περίπου 18 στρεμμάτων, προβλέπει η πρόταση της Δ.Ε. Ν.Αλικαρνασσού.

Στην πρόσφατη συνεδρίαση του Συμβουλίου, ο πρόεδρος έθεσε υπόψη του σώματος, το θέμα της μεταφοράς της λαϊκής αγοράς που λειτουργεί κάθε Τρίτη στην οδό Δημοκρατίας-Καρίας.

Η πρόταση για μεταφορά της στην οδό Σταδίου από την οδό Κ. Καριωτάκη μέχρι την οδό Μπαλαλή , και στην οδό Αναγεννήσεως από την οδό Ηροδότου έως την οδό Αναπαύσεως, είχε ως αποτέλεσμα, καθημερινά παράπονα και αρκετές ενστάσεις για τα προβλήματα που θα δημιουργηθούν, με στόχο να μην γίνει πράξη η πρόταση για αυτή τη μεταφορά.

Η νέα πρόταση βάζει στο “κάδρο” τη μεταφορά της λαϊκής αγοράς σε δημοτικό ακίνητο μπροστά από τις φυλακές εκτάσεως περίπου 18 στρεμμάτων όπου θα διαμορφωθεί κατάλληλα και θα δώσει μόνιμη λύση .

Το Συμβούλιο της Δημοτικής Ενότητας Νέας Αλικαρνασσού αποφάσισε ομόφωνα υπέρ αυτής της πρότασης και θα ακολουθήσει γνωμοδότηση από την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής και την Τροχαία. Κατόπιν το λόγο παιρνει το δημοτικό συμβούλιο που θα κληθεί να αποφασίσει, ενόψει του φθινοπώρου οπότε εκτιμάται ότι θα υπάρξει οριστική και μόνιμη λύση.

cretalive