ΚΡΗΤΗ

Δημόσια συγχαρητήρια στους αστυνομικούς που εξιχνίασαν υποθέσεις κλοπών

Από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ρεθύμνου

Συγχαρητήρια ανακοίνωση προς τους αστυνομικούς του Ρεθύμνου που εξιχνίασαν την 1η Ιουνίου υποθέσεις διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών με τη σύλληψη τριών ατόμων, εξέδωσε η διοίκηση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ρεθύμνου.

Πιο συγκεκριμένα στην ανακοίνωση επισημαίνονται τα εξής:

«Το Δ.Σ. της Ένωσής μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να συγχαρεί τους συναδέλφους της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης, οι οποίοι την 01/06/2018 στην περιφέρεια του Δήμου Ρεθύμνης και έπειτα από συντονισμένη επιχείρηση, προέβησαν στη σύλληψη τριών ατόμων, κατηγορούμενων για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής σε σταθμευμένα οχήματα σε περιοχές των Δήμων Ρεθύμνης, Αγίου Βασιλείου και Φαιστού.

Επιπλέον σε βάρος δύο εκ των τριών συλληφθέντων, σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Έπειτα από εμπεριστατωμένη έρευνα της Υ.Α. Ρεθύμνης, εξιχνιάστηκαν έως τώρα συνολικά εννέα υποθέσεις κλοπών, που διαπράχθηκαν σε σταθμευμένα οχήματα κατά το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

Οι συνάδελφοι με την προσωπική τους υπερεργασία και απαράμιλλο ζήλο, αλλά και τον άψογο επιχειρησιακό συντονισμό, απέδειξαν για άλλη μια φορά ότι η Ελληνική Αστυνομία είναι δίπλα στον πολίτη και είμαστε σίγουροι ότι οι επιτυχίες τους θα συνεχιστούν, με μοναδικό γνώμονα το αίσθημα ασφάλειας του πολίτη».

cretapost.gr