ΚΡΗΤΗ

Διέπρεψαν στην γυναικεία επιχειρηματικότητα και βραβεύτηκαν !

Τον τίτλο «Γυναίκες Ηγέτες Επιχειρήσεων» κατέκτησαν επάξια οι κυρίες Σταμπουλή Ιωάννα και Τρυπάκη Φωτεινή, οι οποίες διαπρέπουν στις επιχειρήσεις τους στην Κρήτη.

Η βράβευση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της δημιουργίας ειδικής Έκδοσης του Womenleaders με τον τίτλο: «Who is Who Γυναίκες Ηγέτες Επιχειρήσεων».

Με τη δημιουργία ενός πολυτελή τόμου με ευάριθμα βιογραφικά Κυριών που ασκούν διοίκηση σε μεγάλες Επιχειρήσεις στην Ελλάδα η  ιστορική αυτή Έκδοση βάζει τις άξιες Ελληνίδες στον επιχειρηματικό και κοινωνικό χάρτη της χώρας και θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2018 και αποτελεί παγκόσμια πρωτιά.

Φέτος ήταν η χρονιά της κυρίας Σταμπουλή Ιωάννας που είναι Πρόεδρος & Διευθύνουσα Σύμβουλος της «ΚΟΥΤΣΟΥΡΑΣ Α.Ε.» αλλά και της κυρίας Τρυπάκη Φωτεινή που είναι Διευθύνουσα Σύμβουλος του Ομίλου «Golden Hotels Group»

Η προσπάθεια επεκτείνεται καθώς οι διοργανωτές του εγχειρήματος έχουν επικοινωνήσει με 10.000 Επιχειρήσεις περίπου ανά την Ελλάδα και το εξωτερικό από τις 200.000 Γυναικείες Επιχειρήσεις που υπάρχουν στην χώρα μας και παροτρύνουν και τις υπόλοιπες Κυρίες για την συμμετοχή τους.

Πηγή: womenleaders.gr