ΚΡΗΤΗ

Δολοφονία Τσούτσουρα: Προσκόμιση εγγράφων από την Γαλλία θα ζητήσει η 44χρονη για να υποστηρίξει την αθωότητά της

Στα κρατητήρια η 44χρονη – Επιμένει ότι ο 56χρονος Γάλλος αυτοτραυματίστηκε

 

Όπως διευκρίνισε ο συνήγορός της, Νίκο Σωμαράκης, η γυναίκα είναι Γαλλοαλγερινής καταγωγής, και όχι Γαλλομαροκινής που έλεγαν οι πρώτες πληροφορίες, και αρνείται ότι η ίδια προκάλεσε τα θανατηφόρα τραύματα στον 56χρονο, ο οποίος και στο παρελθόν είχε κάνει, όπως είπε, απόπειρα αυτοκτονίας στην Γαλλία.

Η 44χρονη αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας με δόλο, αν και η ίδια ισχυρίζεται από την πρώτη στιγμή, ότι δεν είχε καμία σχέση με τον θάνατο του 56χρονου, περιγράφοντας ότι ο άνδρας αυτοτραυματίστηκε, συμπληρώνοντας, σύμφωνα με τον κ. Σωμαράκη, ότι η ίδια προσπάθησε να τον εμποδίσει.

«Η ίδια μου ζήτησε να σας μεταφέρω ότι δεν είχε καμία σχέση με το θάνατο του 56χρονου και πως επρόκειτο για αυτοτραυματισμό. Ο 56χρονος είχε κάνει και στο παρελθόν απόπειρα αυτοκτονίας στην Γαλλία. Η ανάκριση δεν έχει ολοκληρωθεί, υπολείπονται στοιχεία πολύ σημαντικά, όπως η ιατροδικαστική εξέταση που θα δείξει αν έχει εμπλοκή ή όχι» σημείωσε ο συνήγορος της 44 χρονης, ο οποίος μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ είπε ότι αναμένει την εξέλιξη της ανάκρισης ενώ σέβεται και θα υποστηρίξει την αθωότητα της εντολέως του. Επιπλέον ο κ. Σωμαράκης διευκρίνισε ότι η Γαλλοαλγερινή κατηγορουμένη θα ζητήσει την προσκόμιση εγγράφων από τη Γαλλία, προκειμένου να ενισχυθούν οι ισχυρισμοί της, περί της αθωότητάς της.
Πηγή
ΑΠΕ-ΜΠΕ