ΕΛΛΑΔΑ

Δράμα : Προσήγαγαν άτομα επειδή είχαν ελληνικές σημαίες!

Με αστυνομικά μέτρα και προσαγωγές εκφοβισμού επιχειρεί η κυβέρνηση να αντιμετωπίσει τις συνέπειες της απόφασής της για την έγκριση της Συμφωνίας των Πρεσπών, ενάντια στη θέληση της συντριπτικής πλειονότητας των πολιτών.

Στη Δράμα, μάλιστα, περίπου μια ώρα πριν την ομιλία του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου, το βράδυ της Παρασκευής, προσήγαγαν στην Αστυνομική Διεύθυνση της πόλης δυο άτομα που κάθονταν σε παγκάκι και είχαν μαζί τους ελληνικές σημαίες!

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το thestival.gr, οι δυο προσαχθέντες κάθονταν σε παγκάκι στην κεντρική πλατεία της πόλης, η οποία βρίσκεται σε απόσταση τουλάχιστον 500 μέτρων από τον χώρο της ομιλίας, και είχαν δίπλα τους ακουμπισμένες δυο ελληνικές σημαίες.

Οι δυο άνδρες κρατήθηκαν για περίπου δυο ώρες στην Αστυνομική Διεύθυνση Δράμας και στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι.

Ο κ. Τσακαλώτος μίλησε στο Συνεδριακό Κέντρο του Επιμελητηρίου Δράμας σε εκδήλωση με θέμα «Η Ανάκαμψη της Οικονομίας και της Κοινωνίας στη μεταμνημονιακή εποχή».

Εξω από τον χώρο της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας, παρά τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και τις προσαγωγές εκφοβισμού, με συνθήματα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας και κατά των πολιτικών.

Πληροφορίες του voria.gr αναφέρουν ότι προσήχθησαν δέκα άτομα, τα οποία στη συνέχεια αφέθησαν ελεύθερα.

Ακολουθεί βίντεο του STAR Βορείου Ελλάδοςαπότη συγκέντρωση