ΓΥΝΑΙΚΑ

Δυσκολεύεσαι να βάλεις ακόμα και το κραγιόν σου; Tα 5+1 βήματα για να μην κάνεις λάθη!

Είσαι από τις αδέξιες που ούτε το κραγιόν τους δεν μπορούν να βάλουν σωστά;

Μην πελαγώνεις! Το Youweekly.gr είναι εδώ και σου δίνει μαθαίνει τα 5+1 απαραίτητα βήματα για σωστή τοποθέτηση του κραγιόν σου για να μην κάνεις λάθη! Διαβάστε παρακάτω…

1. Απολέπιση

Είναι εύκολη και καθόλου χρονοβόρα αφού η επιφάνεια των χειλιών είναι πολύ μικρή. Ο πιο απλός τρόπος να το κάνετε είναι με μία παλαιά οδοντόβουρτσα και λίγη βαζελίνη ή με λίγο ελαιόλαδο ή αμυγδαλέλαιο και μαύρη ζάχαρη. Κάντε αυτή τη διαδικασία πριν το μακιγιάζ και τα χείλη σας θα είναι πιο απαλά κι έτοιμα να δεχθούν το κραγιόν.

2. Ενυδάτωση

Είναι απαραίτητη για να μην σκάνε τα χείλη. Χρησιμοποιήστε lip balm πριν το κραγιόν για να αποφύγετε τα σκασίματα που θα σας δυσκολέψουν να στρώσετε το κραγιόν.

 

3. Concealer

Αφού ενυδατώσετε τα χείλη σας τότε περάστε μία μικρή ποσότητα concealer. Με αυτό τον τρόπο θα δημιουργήσετε μία ουδέτερη βάση κι έτσι το χρώμα του κραγιόν σας θα δείχνει άψογο.

4. Περίγραμμα

Καλό είναι να χρησιμοποιείτε περίγραμμα ότι χρώμα κραγιόν κι αν επιλέγετε. Τα χείλη σας θα φαίνονται καλοσχηματισμένα και θα σας διευκολύνει να τοποθετήσετε σωστά το κραγιόν.

 

5. Κραγιόν

Ξεκινήστε να το τοποθετήσετε προσεκτικά. Αν σας βολεύει η χρήση του ειδικού πινέλου είναι ιδανικό, ιδιαίτερα για τα έντονα και σκούρα χρώματα.

6. Ταμπονάρισμα

Είναι το τελευταίο βήμα. Πάρτε ένα κομμάτι χαρτί και τοποθετήστε το ανάμεσα στα χείλη σας. Κλείστε τα κι ανοίξτε τα αμέσως. Έτσι θα απομακρύνετε την περιττή ποσότητα κραγιόν που θα μπορεί να σταθεί στα δόντια ή να ξεφύγει από τα χείλη.