ΚΡΗΤΗ

Δωρεά του επιχειρηματία Λεμπιδάκη στην Αστυνομία -30 οχήματα

Ο Κρητικός επιχειρηματίας, Μιχάλης Λεμπιδάκης, ο οποίος είχε απαχθεί, και κρατείτο για 186 ημέρες από τους απαγωγείς του, έκανε δωρεά στην αστυνομία της Κρήτης 30 οχήματα.

Με απόφαση της υφυπουργού Οικονομικών Κατερίνας Παπανάτσιου, που δημοσιεύεται σήμερα στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως «γίνεται αποδεκτή η από 10-1-2018 επιστολή-πρόταση δωρεάς της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία “ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ Α.Ε” προς το Ελληνικό Δημόσιο-Υπουργείο Εσωτερικών-Αρχηγείο Ελληνικής Αστυνομίας-Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης».

Η δωρεά αφορά σε 30 συνολικά αυτοκίνητα, που θα κατανεμηθούν το προσεχές διάστημα στις δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. στην Κρήτη, αξίας 646.319,02ευρώ. Πρόκειται για 29 καινούργια οχήματα και ένα μεταχειρισμένο, εκ των οποίων, 12 Volkswagen Golf, 6 Skoda Octavia, 10 Toyota Hilux, που προορίζονται να καλύψουν ανάγκες στις ορεινές περιοχές του νησιού, ένα Toyota Verso και ένα τζιπ Toyota Land Cruiser(μεταχειρισμένο).

Να υπενθυμίσουμε ότι τον περασμένο Φλεβάρη, ο επιχειρηματίας ήθελε να κάνει δωρεά 1 εκατ.ευρώ στην ΕΛΑΣ για τις ανάγκες της Κρήτης, αλλά η πολιτική ηγεσία της ΕΛΑΣ και το υπουργείου Προστασίας του Πολίτη ήθελαν να διαχειριστούν όπως επιθυμούσαν τα χρήματα. Και τελικά δεν έγινε δεκτή… Τώρα όμως πιστός στην υπόσχεση του να κάνει δωρέα, χάρισε 30 οχήματα.

iefimerida.gr